Showbiz

#showbiz #vedete intern #grila de vara #teo #pro tv #andreea mantea

Cine pleaca, cine vine... Ce emisiuni si ce vedete vom putea urmari vara aceasta la tv

Vara, o parte din emisiunile tale preferate intra in vacanta, insa sunt inlocuite cu altele, de sezon. Iata pe cine mai poti urmari in urmatoarele luni la tv si ce aduce nou vacanta.

Teo isi muta emisiunea la mare

Teo Trandafir iese din studioul Kanal D si merge cu tot cu echipa la mare! Astfel, in perioada 30 iunie - 1 august, vedeta Kanal D va prezenta emisiunea "Teo Show" la Mamaia. "Mai sunt cateva detalii de pus la punct si va vom anunta", au declarat surse oficiale de la Kanal D pentru protvmagazin.ro.

Emisiunea "WowBiz", prezentata de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, intra in vacanta la sfarsitul lunii iulie, iar spatiul alocat emisiunii tabloid va fi acoperit de un show matrimonial a carui gazda va fi Liviu Varciu. Potrivit reprezentantilor postului, show-ul este inca in pregatire, iar Liviu Varciu va avea si o coprezentatoare al carui nume nu a fost facut public deocamdata. Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri pe tronsonul lui WowBiz, de la 22.30.

In plus, telespectatorii vor mai putea urmari pe toata perioada verii si emisiunile deja consacrate, in formula stiuta, "D Paparazzi" si "Asta-i Romania".

Toamna va aduce la Kanal D doua seriale noi turcesti, dar si doua emisiuni de televiziune. Unul este talent show-ul "KidSing", iar cel de-al doilea este unul de comedie si se va numi "Discote-K", potrivit paginademedia.ro.


La Antena 1, incepe "Splash! Vedete la apa"


Sursa foto: tvmania.ro

CITESTE SI:

"Bataie" intre vedete pe un loc in juriul "Vocea Romaniei"

Vine in sfarsit vara? Uite cum va fi vremea la inceputul acestei saptamani!


Duminica aceasta incepe si cel de-al doilea sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apa". 32 de vedete, printre care Vladimir Draghia, Sore, Anamaria Ferentz si Andreea Perju, isi vor arata maiestria in ceea ce priveste inotul sub apa. Show-ul va fi pezentat de Pepe, care le va avea alaturi in postura de coprezentatoare pe Roxana Ionescu si pe Bianca Dragusanu. Din juriu fac parte Ozana Barabancea, Catalin Preda si Cosmin Selesi.


Sursa foto: radardemedia.ro

In fiecare joi va continua emisiunea "Burlacita", care o are ca protagonista principala pe Andreea Mantea.

"Cronica Carcotasilor", de la Prima TV, se transforma, de la 1 iulie, in "Cronica netului". Formatul este gandit sa adune cele mai semnificative, haioase, placute si, uneori, neplacute evenimente din lumea virtuala. Emisiunea va fi prezentata de Ioana Petric si Adrian Dinca. Emisiunea va fi difuzata in fiecare marti.

Sursa foto: masterchef.protv.ro

Pro TV nu a anuntat inca ce emisiuni vor intra in vacanta, cert este ca, din toamna, show-uri indragite precum "Vocea Romaniei", "Masterchef" si "Las Fierbinti" vor putea fi din nou vizionate.

Paginademedia.ro scrie ca, in ceea ce priveste emisiunea “Romanii au talent”, oficialii Pro TV vorbesc despre “crearea unor noi personaje”, fara a da alte detalii. Potrivit site-ului, oficialii postului discuta deja cu doua vedete. Este vorba despre Cabral si Mihai Bendeac.

Sursa foto: tvmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului