Showbiz

#adoptie #copii #familie #copil #actrita #charlize theron

Charlize Theron, pregatita sa aiba copii

Actrita Charlize Theron a dezvaluit ca vrea sa aiba un copil si ar fi extrem de fericita daca i s-ar intampla asta chiar maine.

Vedeta in varsta de 36 de ani, care este in acest moment singura, dupa despartirea de actorul Ryan Reynolds , a declarat pentru o publicatie germana, ca isi doreste un copil. "Vreau un copil. Daca mi s-ar intampla maine, as fi fericita" a dezvaluit actrita.

Charlize Theron este deschisa si ideii de adoptie si crede ca ar putea crea un camin adecvat unui copil defavorizat. Intrebata daca s-a gandit sa adopte un copil, Charlize a raspuns: "De ce nu? Sunt deschisa oricarui lucru din viata mea".

Actrita laureata la premiul Oscar a marturisit ca ii este recunoscatoare mamei sale, Greda, pentru modul in care a crescut-o si educat-o. "Mama m-a invatat sa nu fiu niciodata o victima, ci sa-mi asum responsabilitatea pentru actiunile mele" a mai marturisit actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare