Showbiz

#george michael #showbiz #adrian cristea #datorii vedete #vedete intern #vedete extern

Celebritati rau-platnice. Nu isi platesc impozitele si nici ratele la banci!

Nu te-ai astepta ca vedete cu sume grase in conturi sa nu isi plateasca datoriile pe care le au, fie catre stat, fie catre banci sau chiar catre cei cu care au contract. Realitatea infirma orice ai crezut pana acum!

George Michael, datorii la stat peste 6 milioane de lire


Sursa foto: spyhollywood.com

Un scandal urias a izbucnit in Marea Britanie dupa ce, potrivit unor documente desecretizate, peste 1.600 de bogatasi din Regat, printre care si cantaretii George Michael si Gary Barlow, precum si legendarul actor Michael Caine, ar fi comis evaziune fiscala pentru a-si feri averile de plata unor taxe si impozite.

Acestia si-au pus o parte din avere la "adapostul" unui fond de investitii fantoma, care a raportat pierderi masive. Investitorii se presupune ca ar fi pierdut sume uriase, motiv pentru care nu au mai platit statului impozitul cuvenit. Cantaretul George Michael, spre exemplu, a raportat pierderi de 10,5 milioane de dolari (peste 6 milioane de lire sterline), iar actorul Michael Caine - de 1,2 milioane de dolari.

CITESTE SI:

Ce face Simona Halep cand nu se antreneaza
DiCaprio? N-ai sa crezi in ce hal arata sex-simbolul!
Iata motivul incredibil pentru care Andreea Marin s-a certat cu sotul turc!

Adrian Cristea, executat silit de banca

Sursa foto: enational.ro

Daca peste hotare datoriile starurilor se numara in cifre cu sase zerouri, pe plaiuri mioritice sumele sunt direct proportionale cu veniturile vedetelor.

Fotbalistul Adrian Cristea a fost dat in judecata pentru recuperarea unei datorii bancare de aproape 115.000 de euro, atat cat mai avea de platit in contul apartamentului in care locuieste in Bucuresti. Executorii i-au scos casa la mezat.

Catalin Botezatu, vanat pentru o datorie de 500.000 de euro

Sursa foto: expresspress.ro

In anii '90, Catalin Botezatu a luat un credit de la banca Bankcoop, pe care, dupa ce aceasta banca a dat faliment in anul 2000, Bote a "uitat" sa-l mai achite. Potrivit cancan.ro, Botezatu a fost dat in judecata de catre lichidatorul Bankcoop, care a solicitat ca designerul sa platească jumatate de milion de dolari. Procesul este inca pe rolul instantei.

Adrian Ciobanu a fugit de la salon fara sa plateasca?

Sursa foto: libertatea.ro

Spynews.ro scria, la sfarsitul anului trecut, cum designerul Mihai Ciobanu impreuna cu o prietena de-a sa au fost in doua randuri la un salon de infrumusetare din Dorobanti si niciodata nu au platit serviciile de care au beneficiat. Prima data, scuza lui Ciobanu ar fi fost ca si-a uitat portofelul acasa, iar a doua oara a plecat spunand ca merge sa scoata bani de la bancomat si dus a fost. 6.000 de lei a fost paguba creata, insa patroana salonului de lux a declarat la acea data ca prefera sa nu comenteze incidentul.

Sursa foto: xn--forbrukslnfordeg-lob.no

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare