Showbiz

#vedete extern #vedete intern #michael douglas #showbiz #transformari vedete #boli vedete #Daniel Iordachioaie

4 vedete de-a dreptul mutilate de boli cumplite

Bolile lovesc de multe ori exact in cine se asteapta mai putin si nici nu tin cont de notorietate. Asa au ajuns vedete indragite sa sufere de maladii cuplite, care le-au distrus chipul si trupul, facandu-le de nerecunoscut.

Michael Douglas

Sursa foto: libertatea.ro

Cine ar putea crede ca acest batranel cu fata ponosita este marele actor Michael Douglas? A invins chiar si nemilosul cancer la gat cu care a fost diagnosticat acum trei ani, insa boala cumplita a lasat urme adanci pe chipul lui. Actorul, care acum are 69 de ani, a renuntat la rolurile de dur din filme, este implicat in tot mai putine proiecte cinematografice si petrece mult timp in mijlocul naturii.

CITESTE SI:

Andreea Marin, scandal monstru in public cu sotul turc
Antonio Banderas, sex cu 5 femei odata! Dezvaluiri incendiare


Daniel Iordachioaie



Si cantaretul care facea furori pe scenele din Romania in anii '90 sufera de o boala grava: pancreatita. Are si diabet si ajunsese sa cantareasca 160 de kilograme, astfel ca era de nerecunoscut. Poate si de aceea sunt ani de zile de cand nu a mai urcat pe scena. Cand s-a aflat de suferinta lui, pe care a incercat vreme indelungata sa o tina cat mai ascunsa chiar si de prieteni, Daniel Iordachioaie s-a ambitionat si a slabit 45 de kilograme in doar 4 luni. A inceput un tratament, insa este costisitor, si artistul cu greu si-l poate permite.

Ioan Gyuri Pascu

Sursa foto: adevarul.ro

Printr-o transformare teribila a trecut si Ioan Gyuri Pascu dupa accidentul vascular cerebral suferit in urma cu aproape trei ani. Suferinta l-a doborat nu doar fizic, ci si psihic, iar din actorul vesel si plin de umor a mai ramas o mana de om. "Cand simtim importanta fiecaruia dintre noi si constientizam ca suntem o picatura in ocean care creeaza noi contexte, atunci incepe miracolul. Poate tocmai din acest motiv ar trebui sa avem o alta abordare a bolii. E important sa intelegem ca nu boala naste suferinta, ci suferinta naste boala", a declarat artistul pentru europafm.ro.

Szobi Cseh

Sursa foto: wowbiz.ro

O boala cumplita macina si trupul, altadata viguros, al unuia dintre cei mai buni cascadori ai Romaniei si ai lumii. Szobi Cseh sufera de peste doi ani de mielom multiplu, o forma de cancer osos. Starea lui depinde de tratamente costisitoare pe care cu greu si le permite. A trecut prin nenumarate sedinte chinuitoare de chimioterapie si radioterapie, insa dupa ce boala da semne ca intra in remisie recidiveaza. "Am o anchiloza la nivelul bazinului care imi ia piciorul stang si asta ma impiedica sa ma deplasez. Am carje, dar cum sa folosesc eu asa ceva? Cum?", se intreaba barbatul care odinioara era un pachet de muschi bine sculptat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare