Showbiz

# cele mai bogate animale # pisica taylor swift # choupette # caine bogat #pisica bogata

Cele mai bogate (si mondene) animale din lume. Cum au facut avere

Cele mai bogate animale de companie din lume au averi de sute de milioane de euro, rivalizand cu persoane influente din lumea afacerilor sau a showbizului. 

Doua dintre cele mai bogate si influente feline din lume apartin, cum altefl, unor vedete: Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, si Olivia Benson, pisica artistei Taylor Swift, au averi similare, estimate la cate 70 de milioane de euro.

Choupette a castigat anul trecut o enormă sumă de 2,2 milioane de lire sterline - de 80 de ori mai mult decât salariul mediu anual în Marea Britanie - din doar două contracte de modelling, pentru brandul de cosmetice Shu Uemura şi pentru marca germană de automobile Opel.

O altă pisică faimoasă este Olivia Benson, care a obţinut cele mai multe veniturile din campanii publicitare pentru brandul de încălţăminte Keds şi pentru băutura răcoritoare Diet Coke.

Printre felinele celebre se numara insa Grumpy Cat (pe numele său real Tardar Sauce), care are 662.000 de fani pe Instagram, iar 280.000 de persoane o urmăresc pe Twitter. Cei mai multi fani ii are insa pe Facebook: 7,5 milioane.

Însă cel mai "influent" animal la nivel mondial este un ciobănesc alsacian, numit Gunther IV, care are o avere estimată la 240 de milioane de euro. Gunther IV face parte dintr-o dinastie canină, fiind fiul lui Gunther III, ce a moştenit o avere de 60 de milioane de lire sterline de la proprietara sa, contesa austriacă Karlotta Liebenstein, care a decedat în anul 1992. De atunci, averea a crescut, ajungându-se ca, în prezent, câinele Gunther IV să fie cel mai bogat animal din lume, relateaza Mediafax.

Gunther IV are la dispoziţie un valet şi o menajeră şi mănâncă în fiecare seară friptură şi caviar. Patrupedul are un întreg portofoliu de proprietăţi, între care se numără fosta casă din Miami a cântăreţei Madonna şi o vilă în Bahamas.

Foto: Hepta.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare