Showbiz

#showbiz #vedete extern #natalie portman #leonardo dicaprio #vedete inteligente #vedete Twitter

Cei mai destepti oameni din showbiz vs cele mai inteligente vedete de pe Twitter

 

Modul in care vedetele scriu pe reteaua de socializare Twitter le arata nivelul de inteligenta, conform unei aplicatii care calculeaza cat sunt de destepte celebritatile in functie de modul in care scriu. Nivelul de inteligenta de pe Twitter nu se reflecta, insa, si in viata de zi cu zi, acolo unde ierarhia este diferita.

Pe primul loc in ierarhia inteligentei vedetelor pe Twitter se afla Leonardo DiCaprio. Actorul a obtinut cea mai mare nota primita de vedete, de 7,5. In afara lumii virtuale, insa, locul lui DiCaprio este luat de catre actrita Natalie Portman, considerata cea mai inteligenta vedeta de la Hollywood, conform unui top realizat de site-ul celebritydirt.com. Actrita cunoaste cel putin sase limbi straine si a studiat la Harvard, una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

Nici ocupanta locului secund din topul Twitter nu se descurca la fel de bine in viata reala. Pattie Mallette nu se afla in topul celor de la Celebrity Dirt, unde pe locul al doilea se claseaza actorul Dolph Lundgren, cel care are un IQ de 160 si care vorbeste cinci limbi diferite.

Ultimul loc de pe podiumul lumii virtuale este ocupat de Jimmy Kimmel, care a obtinut nota 7 pentru modul in care scrie pe Twitter. Corespondenta sa din ierarhia Celebrity Dirt este fosta protagonista din serialul “Friends”, Lisa Kudrow, care inainte sa joace in celebrul serial a fost cercetatoare in domeniul medical.

Jennifer Lopez, Beyonce si Kelly Clarkson se claseaza pe ultimele locuri in topul tweeturilor inteligente si nu apar nici in ierarhia IQ-ului din afara renumitei retele de socializare.

Printre vedetele inteligente de la Hollywood se mai numara Sharon Stone, Quentin Tarantino, Nicole Kidman si Ashton Kutcher. Ei nu apar, insa, in topul Twitter nici macar pe primele 50 de pozitii.

CITESTE SI:

Surprize, surprize! Iata cine il inlocuieste pe Mihai Petre la "Romanii au talent!"
Un artist roman, in stare grava. A fost operat de urgenta pe cord!
Horia Brenciu s-a insurat pe furis. Afla ce secret ascunde artistul!

Sursa foto: ivillage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare