Showbiz

#christina aguilera #beyonce #justin theroux #showbiz #secrete vedete #vedete extern

Ce nu stiai despre vedetele tale preferate: de la secrete din dormitor la obiceiuri bizare

Viata celebritatilor tine adesea prima pagina a publicatiilor monden, astfel incat fanii considera ca stiu totul despre idolii lor. Unele aspecte din viata starurilor nu sunt insa cunoscute de publicul larg. Iata 5 vedete care si-au pastrat cu sfintenie apucaturile, departe de ochii fanilor, dar care au au iesit insa la iveala!

Scormonitor in tomberoane

Justin Theroux, logodnicul actritei Jennifer Aniston, a socat pe toata lumea atunci cand a declarat ca in anii ’90, pe cand era doar un actor debutant, cauta mancare in tomberoane. "Obisnuiam sa caut prin gunoaie, dar este mult mai putin dezgustator decat pare. Inveti multe despre societate cand vezi ce se arunca la gunoi. In acea perioada faceam acest lucru si o gramada de mancare buna era aruncata la gunoi", a recunoscut actorul intr-un interviu acordat revistei "Details".

CITESTE SI:

Unii vin, altii pleaca. Vedete lasate cu ochii in soare de producatorii TV

Declaratie de dragoste in vazul lumii. Cum o alinta sotul turc pe Andreea Marin
Incredibil, dar adevarat! Cum si-a iertat o vedeta din Romania sotul bataus

Majordomi, tacamuri de lux si pretentii de casa regala

O prietena a cuplului Beyonce si Jay-Z a declarat, pentru revista "Star", ca sotii se poarta ca si cum ar face parte din familia regala. „Peste tot gasesti fructe si ciocolata scumpa, iar mesele sunt intotdeauna servite in tacamuri de lux”, a dezvaluit sursa pentru publicatia americana. De asemenea, cea care a facut dezvaluirile a mai spus si ca o intreaga echipa de majordomi sunt intotdeauna la dispozitia cantaretei, pentru ca ea sa nu fie nevoita sa faca nimic din ce nu i-ar placea.

Costume sexy in dormitor

Conform declaratiilor unei surse a revistei "Star", in casa cantaretei se aflau, in perioada in care era casatorita, costume de asistenta medicala, de menajera si alte uniforme pe care artista le folosea pentru a-si condimenta viata sexuala. In plus, o alta sursa a dezvaluit faptul ca exista intotdeauna o sticla de sampanie Dom Perignon la rece pentru Aguilera.

Sandra Bullock, speriata de "spioni"

Actrita din filmul “The Heat”, dar si din alte filme de actiune, pare sa fi transpus scenariile de film in viata sa reala. Ea are un secret bine pazit, insa cunoscut in detaliu de angajtii sai. Astfel, actrita este inspaimantata de faptul ca lumea s-ar putea uita in interiorul casei sale si de aceea le-a spus menajerelor sa tina zi si noapte draperiile trase.



Betii crunte in propria casa

Paharele cu lichior din casa cantaretei Mariah Carey nu sunt niciodata goale, conform spuselor unei surse apropiate vedetei. Aceeasi persoana a marturisit ca uneori Mariah bea atat de mult incat are nevoie de ajutor sa se imbrace sau sa se machieze. Dupa care isi face aparitia in public, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cine stie insa cat va mai dura pana cand Mariah va da gres.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului