Showbiz

#maria constantin #Survivor romania #declaratii

Ce a patit Maria Constantin la Survivor Romania! Abia acum a recunoscut: „Nu au nicio legatura cu practicile pe care le cunosteam”

Multa lume a uitat deja, dar Maria Constantin a facut si ea parte din echipa „Faimosilor” la Survivor Romania 2023. Doar ca, din pacate pentru ea, a fost chiar prima persoana care a parasit show-ul de la PRO TV, ca urmare a votului publicului.

 

Chiar daca a plecat din Republica Dominicana doar dupa o saptamana, Maria Constantin le-a dezvaluit jurnalistilor de la Click ca s-a intors in Romania cu mai multe probleme. Una dintre acestea a fost la nivelul parului, care s-a deteriorat foarte rau, astfel ca a trebuit ca vedeta sa revina la culoarea naturala, de la blond, asa cum era vopsita.

O alta problema intampinata de artista a fost la nivelul dintilor, dupa cum noteaza sursa citata: Maria Constantin a aflat ca are nevoie de implanturi pentru mai multi dinti si masele deteriorate!

„Impreuna cu sotul meu ne pregatim cel mai frumos si mai stralucitor zambet pentru nunta noastra! Mai e putin asa ca am apelat la cei mai buni specialisti si la tehnici ultramoderne, pentru tratamente care nu mai au nicio legatura cu practicile pe care le cunosteam cu totii, in trecut”, a spus Maria Constantin.

Artista a fost completata si de Raluca Pascu, medicul stomatolog la care a ajuns Maria Constantin: „Implantul cu incarcare imediata se fixeaza in locul dintelui sau dintilor lipsa si este recomandat in cazul in care acestia sunt rupti, sparti sau compromisi total. Solutia este indicata pacientilor care au toti dintii lipsa, dar si celor care isi doresc sa schimbe aspectul dintilor frontali. Comparativ cu implanturile traditionale, care necesita doua sau trei interventii chirurgicale la o distanta de cateva luni, cu ajutorul implanturilor cu incarcare imediata obtinem aceleasi rezultate, dar intr-o perioada de timp incomparabil mai mica”.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare