Showbiz

#Masterchef #Georgeta Jesica Zamfir #premiu #pro tv #showbiz #pierdere premiu

Castigatoarea "MasterChef" ar putea pierde premiul!

A castigat trofeul MasterChef, insa acum sta cu teama ca ar putea pierde cei 50.000 de euro care i se cuvin. Ca sa intre in posesia banilor, Jesica Zamfir trebuie sa fie foarte atenta cu cine si ce vorbeste!

Clauzele de confidentialitate din contractul pe care l-a semnat in clipa in care a decis sa apara in show-ul culinar de la Pro TV o obliga pe proaspata castigatoare sa nu apara la niciun alt post din afara celor aflate in portofoliul MediaPro. De asemenea, ea nu poate da niciun fel de declaratii jurnalistilor de la alte publicatii decat cele ale Pro-ului. In caz contrar, Jesica va pierde premiul, mai exact cei 50.000 de euro pe care ar trebui sa ii primeasca in luna septembrie, daca totul decurge conform intelegerii. Din acest motiv, presiunea psihica asupra proaspat castigatoarei concursului este foarte mare.

"Nu stie cum sa faca sa nu greseasca si sa ramana fara bani. Le-a spus parintilor ei sa nu vorbeasca cu nimeni, sa nu dea niciun interviu, cu toate ca acestia nu sunt legati de un contract. A incercat chiar sa ascunda fata de apropiati faptul ca a castigat concursul (finala a fost inregistrata cu cateva saptamani bune inainte de momentul difuzarii - n.r.), e disperata", a marturisit un apropiat al Jesicai pentru wowbiz.ro.

Citeste si:

"Somerele" de la Pro TV si-au gasit de lucru. Iata cu ce se ocupa!

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti ai Campionatului Mondial. Tu pe care il preferi?

Sursa foto: foodstory.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare