Showbiz

#katie holmes #jennifer lopez #kim kardashian #showbiz #casatoriii controversate

Casatorii controversate. 5 mariaje celebre despre care publicul spune ca nu ar fi trebuit sa aiba loc

S-au cunoscut, s-au casatorit dupa doar cateva saptamani, apoi au inceput scandalurile. Suna cunoscut, nu? Este scenariul dupa care se construiesc multe casatorii intre vedete. Iata un top al mariajelor care n-ar fi trebuit sa aiba loc.

Jennifer Lopez si Cris Judd




Viata personala a lui Jennifer Lopez a fost comentata indelung de jurnalisti, care au spus ca aproape de fiecare data cantareata s-ar fi grabit sa se casatoreasca. Cu primul sot s-a maritat la doar cateva luni dupa ce l-a cunoscut, iar cu Mark Antony - la cinci luni de la prima intalnire. Dupa o relatie de cativa ani cu rapperul P. Diddy, J.Lo s-a casatorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divortat dupa doar 10 luni.

CITESTE SI:

S-au intors pe scena imediat dupa ce au nascut. Iata secretul lor!

Fii tu insati si cucereste-l: 5 metode care nu dau gres!


Jessica Simpson si Nick Lachey



Casatoria dintre Jessica Simpson si Nick Lachey a fost catalogata de jurnalistii americani drept cel cea mai enervanta cu putinta. Asta probabil si dupa ce au aparut intr-un reality-show care i-a scos pe multi din sarite. Jessica avea doar 22 de ani cand s-a casatorit cu Nick si sustine ca era fata mare. Cantareata a divortat de solist in 2005, adica la nici trei ani de la casatorie.

Kim Kardashian si Kris Humphries



Un alt cuplu monden controversat este cel format de Kim Kardashian si Kris Humphries. Cererea de divort a fost depusa dupa doar 72 de zile de mariaj, iar baschetbalistul a fost convins ca, fara sa stie, a participat indirect la o regie pentru reality-showul "Incredibila familie Kardashian", potrivit tmz.com.

Pamela Anderson si Tommy Lee



Povestea tumultoasa de dragoste dintre Pamela Anderson si Tommy Lee a tinut ani intregi capul de afis al stirilor mondene. Pamela si Tommy s-au casatorit dupa doar patru zile dupa ce s-au cunoscut. Trei ani mai tarziu au divortat, dar s-au impacat si au mai ramas impreuna alti trei ani. Sapte ani mai tarziu s-au reimpacat, insa s-au despartit din nou dupa doar cateva luni. Tommy Lee si Pamela Anderson au impreuna doi copii.

Katie Holmes si Tom Cruise



Casatoria dintre actrita Katie Holmes si Tom Cruise, cu 16 ani mai mare ca ea si deja un actor celebru, a ridicat o multime de semne de intrebare opiniei publice. De altfel, mariajul nu a durat decat cinci ani si jumatate. Motivul principal al divortului, asa cum este trecut in actele depuse de Katie Holmes, este acela ca intre ea si Tom sunt "diferente ireconciliabile". Gurile rele spun ca, de fapt, Katie se temea ca devotamentul lui Tom pentru Biserica Scientologica ar putea sa o afecteze negativ pe Suri.

Sursa foto: e-joy.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare