Showbiz

#Daniel Pavel #Survivor romania #Survivor #prezentator

Cand incepe noul sezon „Survivor”? Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a oferit detalii: „Suntem in Dominicana”

Considerata un adevarat fenomen mondial, emisiunea „Survivor” a reusit sa cucereasca publicul din Romania si sa fie lider de audienta in fiecare an, indiferent ca show-ul a fost difuzat de Kanal D sau de PRO TV.

 

Dupa cele doua sezoane de succes de la Kanal D, emisiunea s-a mutat la PRO TV cu tot cu prezentator, reusind sa tina in continuare telespectatorii in fata micilor ecrane. In 2023, show-ul revine, iar Daniel Pavel a stat de vorba cu jurnalistii de la Viva, carora le-a dezvaluit ca emisiunea va incepe tot in ianuarie, asa cum fanii sunt deja obisnuiti.

„In ianuarie, asa cum i-am obisnuit pe fanii emisiunii, vom fi acolo. Suntem in Dominicana si reamintesc faptul ca filmam in regim de foc automat, pentru ca se filmeaza si se difuzeaza la un numar de doua-trei-patru zile. Se va vedea pe VOYO inainte, platforma noastra de la PRO TV, dar filmarile sunt aproape in regim de LIVE. Usor-usor ne strangem fortele. Incep sa imi fac bagajul, incep sa studiez ce urmeaza sa facem acolo. Asa ca sunt deja in anticamera emisiunii”, a spus cel pe care publicul din fata televizoarelor il stie drept „Domnu’ Dan”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului