Showbiz

#showbiz #vedete intern #campanii prevenire #vedete campanii #mihaela radulescu

Campaniile de prevenire, tot mai sexy. Iata cine se dezbraca de inhibitii in scopuri umanitare

Cum sa faci sa atragi atentia? Pui mesajul pe care vrei sa-l transmiti in gura unor tinere vedete sexy si usor mai dezbracate si poti fi convins ca vestea zboara ca vantul si ca gandul. Este cazul unor campanii de prevenire a accidentelor sau a fumatului lansate in Romania in ultimii ani.

Jojo, Luciu si Pistol, cu sanii la vedere

Sursa foto: cancan.ro

Un clip indraznet face de cateva zile furori pe internet. Protagonistele, nimeni altele decat Nicoleta Luciu, Gina Pistol si Jojo, atrag atentia barbatilor asupra nevoii de a purta centura de siguranta la volan. Cele trei dive au scos la inaintare o arma greu de ignorat. Jojo, Luciu si Pistol si-au expus sanii in cadrul unei campanii pentru purtarea centurii de siguranta lansata de Automobil Clubul Roman.

Practic, cele trei vedete incurajeaza femeile sa isi faca poza in timp ce sunt in autoturism si poarta centura. Campania se numeste sugestiv  Seatbeltb00bing, iar peste 200 de femei au fostat in ultimele doua zile pe Facebook si Instagram astfel de imagini.

CITESTE SI:

Averile incaiera vedetele. Top 5 lupte pe mosteniri
Revelion 2015 – destinatii exotice alese de romani si cat ii va costa distractia!
SOC! Connect-R si-a inselat nevasta. S-a sarutat cu o bruneta, apoi...



Mihaela Radulescu, imbracata sumar

Sursa foto: bogdanpitaru.ro

In urma cu cativa ani, o campanie a Ministerului Sanatatii a carei imagine era Mihaela Radulescu a creat controverse. Vedeta de televiziune aparea pe posterul campaniei antifumat imbracata doar intr-o camasa prinsa neglijent intr-un singur nasture.

"Ideea principala a campaniei este sa te puna pe ganduri ca mai bine faci sex, mai bine gasesti cu totul si cu totul alte placeri in viata decat sa fumezi. Sloganul campaniei pleaca exact de aici: "Fumatul chiar este singura ta placere?". Asta o sa vedeti pe toate panourile din tara si din Bucuresti cu mine, ce-i drept in lenjeria asta foarte sexy. Sper ca oamenii foarte inteligenti si foarte destupati nu numai la minte, dar si la imaginatie vor intelege ca acesta e singurul motiv pentru care ma aflu in aceasta ipostaza", a declarat atunci Mihaela Radulescu.

Vedetele, sexy pentru campania Ice Bucket

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Insa o alta campanie a starnit furori si printre vedetele de la noi din tara. E vorba despre Ice Bucket Challange, provocarea menita sa adune fonduri pentru lupta impotriva bolii Charcot. Printre vedetele de la noi care au acceptat provocarea de a-si turna in cap o galeata cu gheata s-a numarat atat Andreea Esca, prezentatoarea stirilor Pro TV, care a facut acest gest in direct, dar si Amalia Enache.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Cea din urma a atras multe critici din cauza decolteului generos pe care l-a afisat cu aceasta ocazie, dar si a rochiei foarte transparente.

Sursa foto: romanialibera.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare