Showbiz

#cabral #despartire #vacanta

Cabral, la agatat de brunete

Cabral a iesit la agatat in club. Si nu oricum, ci cu prieteni. El le-a atras atentia paparazzilor si celor care se distrau in club prin faptul ca a fost vazut in apropierea mai multor brunete, pana acum stiindu-se preferinta sa pentru blonde.

Cabral este singur, se pare ca prezentatorul Acasa TV si Andreea Patrascu si-au spus adio dupa aproximativ un an si jumatate de relatie, noteaza Cancan . Dupa ce Andreea a plecat singura in concediu iar prezentatorul a fost de unul singur in club, paparazzi de la Cancan i-au pus eticheta : “singur”.

Actorul si-a petrecut week-end-ul trecut in cluburile din Bucuresti, si mai apoi de pe litoral, intai ca MC si mai apoi cu prietenii. De fiecare data, el si-a indreptata atentia catre tinere brunete, insa nici una nu s-a lipit de el.

Potrivit Cancan, Cabral a stat la taclale cu o bruneta in Bamboo, cu care, desi nu plecat acasa, a dat semne ca se simt bine impreuna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare