Showbiz

#inlocuire cabral #cosmin selesi #pro tv #cabral

Cabral, inlocuit de PRO TV! Ce vedeta apare pe post: „Am asteptat mult timp acest moment”

A trecut aproximativ o saptamana de cand Cabral a anuntat pe blogul personal ca ia o pauza de la televiziune, dupa ce in acest an a prezentat atat „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, cat si „Ce spun romanii”, ambele emisiuni difuzate de PRO TV.

 

„Nu ca ma opresc, nu ca ma las. Nu ca-mi place sau ca nu-mi mai place. Nu ca nu mai am chef. Dar am obosit. am ajuns la concluzia ca acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toti ai mei. Am nevoie sa apuc sa ma odihnesc. Sa ma plictisesc. Sa stiu ce inseamna sa-mi trag sufletul. Am obosit. O sa ma opresc. Putin… putin mai mult. Nu stiu…”, spunea recent Cabral.

Acum, cei de la PRO TV au anuntat oficial cine il va inlocui pe Cabral, iar numele vedetei care va putea fi vazuta de la ora 18.00 pe PRO TV, de luni pana vineri, incepand cu 12 decembrie 2022 este Cosmin Selesi. Insa el nu va prezenta „Ce spun romanii”, ci o noua emisiunea, „Batem palma”, care o inlocuieste pe cea prezentata de Cabral!

„Am asteptat mult timp acest moment sa va pot spune ca au mai ramas doar cateva zile si ne vedem! Sunt foarte incantat ca vom fi alaturi de cei de acasa de luni pana vineri si sper sa va aducem relaxarea atat de necesara dupa o zi incarcata. Veti face cunostinta cu niste concurenti extraordinari si am siguranta ca ii veti indragi din prima clipa. Despre Batem Palma? va mai spun doar atat: o sa va treaca prin toate emotiile si o sa va lase cu un zambet larg pe fata. Ne vedem pe 12 decembrie”, a spus Cosmin Selesi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului