Showbiz

#showbiz #andreea mantea #vedete intern # bucrlacita

"Burlacita", scandal cu scantei: "Lua xanax cu pumnul..."

Cine nu stie sa piarda nu merita sa castige spune un vechi proverb. Iar vobele par sa se adevereasca atunci cand vine vorba despre show-urile televizate. Unul dintre cei eliminati din emisiunea "Burlacita" arunca acuzatii grave la adresa producatorilor emisiunii.

Georgel Paius nu a suportat gandul ca a pierdut-o pe "Burlacita" Andreea Mantea in favoarea lui Cristian Mitrea. Cel poreclit "Paraciosul" sustine ca cel care a castigat competitia a fost favorizat pe durata intregului show. "El avea tratament preferentialu. Plus ca lua Xanax cu pumnul, plus bere si alcool. Totul a fost o regie", a dezvaluit fostul concurent de la "Burlacita".

Paius il acuza pe Mitrea de violenta. "Cum te-ai simti tu sau altcineva sa te inscrii la un reality show si sa fie o regie ascunsa. Si sa incurajeze consumul de alcool si scandalul, actele de violenta? Oare e posibil asa ceva? Ca unu sa ma ameninte si sa puna mana pe mine. Si sa cer producatorilor pe filmare sa ma mute din casa, iar ei sa dea vina tot pe mine? Noi nu avem drepturi?", a mai marturisit fostul concurent, citat de wowbiz.ro.

Georgel sustine ca Cristi Mitrea, castigatorul, se cunoaste de ani buni cu Bogdan Vladau, prezentatorul show-ului, fapt interzis de regulamentul competitiei.

Foto: radardemedia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare