Showbiz

#victor slav #showbiz #bianca dragusanu #divort Bianca Dragusanu #dezvaluiri Bianca Dragusanu

Bianca si Victor Slav, destainuiri socante dupa divort

Cel mai mediatizat cuplu din Romania, format din Bianca si Victor Slav, au pus capat mariajului, dupa 5 luni. Daca luni dimineata ei au mers de mana la notar, insa au preferat sa nu scoata un cuvant despre separare sau despre ceea ce vor face de acum inainte, la cateva ore cei doi au facut destainuiri socante despre mariajul lor.

"Nu eram siguri ca vrem sa divortam"

Cu cateva zile inainte de pronuntarea divortului, Bianca parea destul de surazatoare si chiar a iesit la cumparaturi si la film cu cateva prietene, insa in ziua separarii oficiale de Victor Slav ea a fost foarte tacuta, vizibil afectata.
La scurt timp insa, Bianca a facut cateva declaratii surprinzatoare despre ceea ce s-a intamplat in noaptea pe care a petrecut-o cu Victor la ea acasa.

Vedeta a marturisit ca nici ea si nici Victor nu erau foarte siguri ca vor sa divorteze si ca noaptea petrecuta impreuna a fost una intensa, presarata cu multe lacrimi.

"Noaptea trecuta nu am reusit sa dorm. Nu eram siguri ca vrem sa divortam. Am vorbit cu Victor pana-n ceasul al doisprezecelea, nu eram niciunul dintre noi sigur. Imi pare foarte rau ca am facut oamenii din jurul meu sa sufere. A fost o zi incarcata emotional pentru mine, nu ma asteptam sa fie atat de grea. Am ajuns acolo (n.r. la notariat) si imi venea sa plang. Si el la fel. Era o camera mare, goala si am stat amandoi la o masa, dar nu mai aveam ce sa ne spunem. Stiu ca el sufera foarte tare. Eu am plans. Aveam lacrimi in ochi amandoi. El mi-a spus ca astepta sa-i dovedesc, sa fac ceva mai mult. Comunicarea intre noi cateodata e proasta. Parca eu vorbeam chineza, el engleza", a marturisit Bianca pentru Kanal D.

"As fi preferat sa ma insele"

Bianca a marturisit ca nu si-ar fi dorit niciodata sa divorteze si ca ar fi trecut peste orice infidelitate decat sa se separe de Victor.

"Sunt o femeie care poate ierta foarte multe lucruri si cred ca s-a vazut asta in toti anii astia. Daca Victor m-ar fi inselat, l-as fi iertat. Putea sa ma insele si de 30 de ori. As fi preferat sa ma insele decat sa divorteze... Adi si Victor sunt doi oameni cu caractere foarte diferite. Victor este singurul om care m-a iubit mai presus de orice", a mai declarat Bianca.

Victor nu se lasa impresionat de nimic

Daca pentru Bianca divortul s-a transformat intr-o tragedie, pentru Victor ziua separarii nu a fost una foarte grea. El a precizat ca a divortat de Bianca deoarece nu mai poate avea incredere in ea si ca nu este naiv.

"Pe mine nu ma prosteste Bianca. O alta persoana crede tot ce-i spune Bianca. Acea persoana care a spus multe prostii despre mine, cum ca nu mi-as fi consumat noaptea nuntii si alte multe prostii. Nu a fost cea mai gri sau grea zi din viata mea, am avut zile mai grele, dar a fost o zi în care nu s-a bucurat nimeni. A fost urat si afara chiar. Nu sunt o victima. Eu nu am divortat pentru ca a aparut Cristea la TV si a spus unele lucruri.
Eu nu sunt naiv, am divortat pentru ca nu mai am incredere in Bianca. Ea este un om foarte dificil, dar un om bun", a marturisit Victor Slav, in cadrul emisiunii "La Maruta".

Bianca se va casatori in curand cu Adrian Cristea?

Jurnalistul Mircea N. Stoian, fost coleg al Biancai Dragusanu la Antena 1, a avut o confruntare directa cu blonda la un post TV. Acesta a acuzat-o pe Bianca ca si-a regizat propria nunta pentru a face bani si ca el stie ca povestea nu se va termina aici. Mircea N. Stoian a marturisit ca unul dintre urmatoarele episoade ale scenariului este casatoria Biancai cu Adrian Cristea.

 "Bianca se va marita cu Cristea. Va divorta, insa mult mai tarziu! Si vor aparea in presa povestiri gen l-a inselat pe Cristea cu Victor Slav si va mai intra un personaj, insa nu spun cine!”, a declarat jurnalistul.
Tot Mircea N. Stoian a dezvaluit la sfarsitul anului trecut ca Bianca si Victor vor anunta in luna ianuarie ca vor divorta.

Citeste si:

Noi semne ca imperiul Pro se prabuseste! Ce vedete parasesc trustul

Rasturnare de situatie in cazul accidentului aviatic din Apuseni: nu Adrian Iovan se afla la mansa

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare