Showbiz

#bianca dragusanu #adrian cristea #catalin botezatu

Bianca lui Bote se da logodita cu Cristea

Bianca Dragusanu, cunoscuta drept “blonda lui Bote” este logodita , potrivit site-ului de socializare Facebook. Acest statut al fostei iubite a lui Catalin Botezatu i-a facut pe prietenii sai virtuali sa o felicite pentru viitoarea casatorie cu Adrian Cristea .

Desi Bianca nu a recunoscut ca se afla intr-o relatie oficiala cu fotbalistul din Stefan cel Mare, barfele privitoare la o logodna intre cei au inceput deja sa circule. Acest lucru a fost alimentat mai ales de faptul ca paparazzi ziarului Ring au surprins-o pe Bianca luand pranzul cu mama lui Cristea la un restaurant din Bucuresti.

In urma cu cateva saptamani, blonda marturisea ca se afla in tatonari cu Adrian si ca este foarte posibil ca cei doi sa inceapa o relatie. Bianca povestea ca fotbalistul a fost cel care i-a stat alaturi dupa despartirea de Catalin Botezatu , iar acest lucru a ajutat-o foarte mult.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului