Showbiz

# copil bianca dragusanu #sarcina bianca dragusanu #bianca dragusanu #victor slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav se casatoresc din nou!

Cuplul Bianca Dragusanu - Victor Slav pare sa-si fi gasit linistea si echilibru datorita sarcinei vedetei. Aceasta se pare ca va deveni in patru luni mama unei fetite. Iar cei doi nu vor sa aduca pe lume un copil nefiind casatoriti, asa ca in curand se vor indrepta din nou catre starea civila. 

Cei doi isi doresc sa faca pasul inainte de nasterea fetitei la al caror nume s-au gandit deja. Totul pentru ca micuta sa fie nascuta in perfecta legalitate. Mai ales ca parintii par sa se inteleaga de minune. 

"Stiu deja cum se ve numi fetita, dar nu vor sa spuna. Nu cred ca se vor razgandi. De asemenea, au vorbit despre faptul ca ar trebui sa se cunune civil. Religios nu e nevoie, in fata lui Dumnezeu sunt cununati. Poate doar vor mai face o slujba simpla. Vor sa faca asta pentru ca asa simt ei, nu ca pe o obligatie legala.Vor ca toti trei sa poarte acelasi nume de familie. Sunt fericiti, linistiti. Bianca a fost extrem de stresata in primele patru luni, ii era foarte teama ca va pierde sarcina. A stat linistita, s-a odihnit suficient, s-a alimentat sanatos, nu s-a stresat. A facut totul ca sa fie bine. Perioada cea grea a trecut", a declarat un apropiat al Biancai Dragusanu, pentru CANCAN.ro.

Totusi, Bianca inca nu si-a aratat burtica de viitoare mamica. Pozele personale postate pe conturile sale de pe retelele sociale o infatiseaza cu spatele sau n tinute care nu-i scot in evidenta burtica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului