Showbiz

#dragoste vedete #relatii vedete #bianca dragusanu #victor slav

Bianca Dragusanu, marturisiri despre prima noapte de amor cu Victor Slav

Vremurile zbuciumate ale relatiei Bianca Dragusanu - Victor Slav par sa fi trecut de mult. Desi cei doi au divortat in urma cu trei ani, acum par mai fericiti si linistiti ca intotdeauna. Starea de bine a incurajat-o pe Bianca sa faca marturisiri intime. 

Prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine" a povestit chiar in cadrul show-ului despre cum a inceput relatia cu tatal fetitei vedetei. Si nu orice, ci detalii despre prima noapte petrecuta la Victor Slav acasa, dar si cercetare a facut despre cel ce urma sa-i devina sot.

„Eu când am mers prima oară la el acasă și, mă rog, am dormit la el, dimineața, el prezenta meteo. M-am spălat pe dinți și, primul lucru pe care l-am făcut a fost să verific dulapurile. Așa ordine nu am văzut nici în magazine. Și în ziua de azi arată la fel. Asta mi-a spus foarte multe lucruri despre el. Venisem dintr-o relație anterioară unde bărbatul cu care fusesem era foarte dezordonat. Unde se dezbrăca, acolo lăsa hainele. Victor e ordonat și în viața de zi cu zi. Se comportă așa cum trebuie într-o relație și este iubibil”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu la emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare