Showbiz

#alexandra stan #showbiz #vedete intern #scandal Alexandra Stan #reinventare Alexandra Stan #bataie Alexandra Stan

Batuta crunt de impresar, Alexandra Stan si-a gasit in sfarsit dreptatea!

La aproape un an de la momentele cumplite care i-au schimbat viata, Alexandra Stan si-a castigat dreptatea in instanta, iar impresarul bataus a pierdut drepturile asupra melodiilor pe care le canta artista. Mai mult, ea si-a transformat radical look-ul si si-a relansat cariera muzicala cu o noua melodie.

Alexandra Stan a primit verdictul definitiv al judecatorilor: Marcel Prodan nu va mai putea incasa bani de pe urma drepturilor de autor asupra pieselor interpretate de artista si nici din drepturile conexe.

"Am dreptul sa imi cant toate piesele si sunt fericita!", a declarat Alexandra pentru ziarulring.ro.

Sursa foto: evenimente-constanta.ro

CITESTE SI:

Cuplurile-model din showbiz isi dezvaluie secretul fericirii
"Nu sunt nici primul, nici ultimul cu amanta..." Cui apartine declaratia

Intreg razboiul dintre Alexandra Stan si impresarul Marcel Prodan a pornit in vara anului trecut, dupa ce cantareata a fost adusa la Spitalul Judetean din Constanta de un echipaj de politie cu fata desfigurata de lovituri. Oamenii legii reusisera sa o scape din mainile lui Prodan.

Cinci zile a avut nevoie artista de ingrijirile medicilor, insa imediat ce a iesit din spital l-a dat in judecata pe Marcel Prodan, acuzandu-l de inselaciune. Plangerea a intrat pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, impresarul fiind initial acuzat de santaj, insa a scapat de acest cap de acuzare.

Si Marcel Prodan a dat-o in judecata pe Alexandra Stan cerand sa nu ii mai cante melodiile. Impresarul bataus, despre care s-a zvonit ca ar fi avut cu artista mai mult decat o relatie profesionala, nu a reusit sa obtina drepturile de autor asupra pieselor.

"Am pus capat acelui moment din viata mea. Zilele mele difera una de alta, dar toate sunt frumoase si au farmecul lor", a mai spus artista.

Si-a lansat un nou videoclip

Dupa o lunga perioada de refacere fizica si psihica, Alexandra Stan a decis se reintoarca pe scena si sa isi continue cariera muzicala. Astazi, ea si-a lansat un nou videoclip, "Cherry Pop", o piesa foarte animata si foarte colorata, "exact cum le place fanilor mei", asa cum a descris-o chiar Alexandra.



Pentru acest videoclip, Alexandra a apelat la o multime de trucuri vestimentare, precum rochitele scurte si sexy sau salopetele mulate, dar si la machiaje excentrice si miscari de dans senzuale.

Se reinventeaza de la o zi la alta

Sursa foto: facebook.com

La inceputul lunii, ea si-a uimit fanii cu un nou look. Ea se tunsese si se vopsise roscata.

Sursa foto: protv.ro

Insa mai nou, o alta imagine o infatiseaza satena si cu extensii de par, semn ca Alexandra se inventeaza de la o zi la alta.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare