Showbiz

#keo #showbiz #bianca dragusanu #vedete intern #fosti parteneri vedete #barbati umiiti

Barbatii, tinta sagetilor otravite ale fostelor neveste

"Cine nu-i cu mine e impotriva mea" spunea Gingis-Han, unul dintre cei mai mari cuceritori ai lumii. Dictonul lui se aplica si in ziua de azi si chiar printre vedete. Multe dintre divele autohtone si-au umilit pur si simplu fostii soti sau iubiti dupa despartire.

 

Pepe

Sursa foto: jurnalul.ro

Opt ani s-au iubit in liniste, insa divortul a fost scanteia care a declansat un razboi fara sfarsit. Lezata rau in amorul propriu, Oana Zavoranu a intors toate armele impotriva lui Pepe, fostul sau sot. L-a acuzat pe artist ca a fost violent cu ea, ca a jignit-o, ba chiar ca a inselat-o "cu cate sase prostituate pe zi".

Acum, actrita a gasit alt ac de cojocul fostului sot: vrea sa il lase fara emisiunea pe care o are la Antena 1. Zavo va fi din aceasta toamna colega de trust cu Pepe, insa, atunci cand a semnat contractul cu postul din Baneasa, bruneta si-ar fi impus propriile clauze. "A fost o conditie, dar si o ambitie de-a mea, asa ca doar pana la 31 decembrie mai sta Pepe prin Antene, apoi va zbura. Isi va muta domiciliul fortat, apoi sper sa-l ia Trinitas TV, televiziunea bisericii, ca si-asa si-a lasat barba", a declarat Oana Zavoranu, pentru Click!

CITESTE SI:


Avertisment dur: urmeaza furtuni, inundatii si calduri mistuitoare!
Doua din trei femei folosesc prea mult fard. Ce cred, de fapt, barbatii

Bei multa cafea? Iata ce poti sa patesti!


Keo

Sursa foto: cancan.ro

Un imens scandal s-a conturat si in jurul trioului amoros Andreea Balan - Keo - Misty. Chiar daca primii doi au incercat sa fie cat mai rezervati in declaratii atunci cand s-a pus problema despartirii, Andreea fiind cea care s-a aratat dezamagita de atitudinea fostului iubit, acum Alexandra Pavel, alias Misty, este cea care si-a ascutit securea razboiului si a iesit la atac. Declaratiile facute zilele trecute, potrivit carora ea si artistul se intalnesc constant de aproape 7 ani, timp in care el avea o relatie oficiala cu Andreea, il arunca pe Keo intr-o lumina extrem de proasta. Practic, Misty lasa sa se inteleaga ca artistul a mintit-o si pe Andreea, dar si intreaga opinie publica mentinand aparentele ca are o relatie extrem de fericita cu cantareata.

Adrian Cristea

Sursa foto: yve.ro

Iar de umilinte a avut pare nu demult si Adrian Cristea. Dupa ce a fost portita de scapare a Biancai Dragusanu, fotbalistul a ajuns sa fie jignit rau de diva. "Ii place alcoolul, se stie asta. Dintotdeauna a avut problema asta. Bea non-stop, fara masura. Daca sarbatorile dureaza trei zile, el bea trei zile. E o chestie de care nu poate scapa. Sunt imagini cu el mort de beat, prin WC-urile cluburilor. Nu poti sa apari in public clatinandu-te pe picioare cand esti cine esti", a afirmat Bianca, potrivit wowbiz.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului