Showbiz

#showbiz #vedete intern #catalin botezatu #liviu varciu #radu mazare #aventuri vedete

Barbatii din showbiz care se lauda cu cele mai multe cuceriri! Sa fie oare adevarat ce spun?

Atunci cand nu mai au cu ce se lauda, vedetele vorbesc despre cuceririle pe care le fac. Iar showbizul autohton e plin de macho, daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile lor. Iata care sunt cei mai afemeiati barbati.

Liviu Varciu: "Florin Piersic joaca la juniori"

Sursa foto: libertatea.ro

Liviu Varciu se lauda cu numeroasele cuceriri pe care le-a facut pana acum. Prezentatorul TV spune ca nu si-a exersat in felul acesta talentele de Casanova, ci a facut-o in speranta ca va gasi pe cineva care sa ii fie alaturi toata viata.

"As fi ipocrit sa zic ca nu sunt unul dintre cei mai mari colectionari de fete din showbiz. Au fost! Au fost multe fete. Florin Piersic joaca la juniori. Au fost multe si am iubit multe fete in felul meu. Nicio femeie nu seamana cu alta. Adelina a fost marea mea iubire, sunt convins ca nu va ramane ea pentru ca voi mai intalni si o alta femeie. Nu fac colectie, nu am avut niciodata o femeie in pat doar ca sa o adaug la numar, nu asta a fost scopul meu. Scopul meu a fost sa ramana una in patul meu si sa imbatranesc langa ea, de aceea m-am si casatorit", a spus Varciu pentru revista Tabu.

Catalin Botezatu: "Nu le-am numarat!"

Sursa foto: ziarulatac.ro

Si prin asternuturile designerului Catalin Botezatu au trecut o multime de femei. Se spunea despre el ca ar fi homosexual, insa relatiile pe care le-a avut cu Ingrid Vlasov, Tania Budi sau Bianca Dragusanu au infirmat aceste afirmatii. Creatorul de moda spune a pierdut sirul cuceririlor: "Nu le-am numarat, asta ar da dovada de o lipsa totala de barbatie".

Cu toate astea, recunoaste ca nu s-a dat in laturi de la niciun fel de experienta. "Din pacate, am mai fost atat de ordinar incat sa fiu prieten cu sotii femeilor cu care m-am culcat. Daca ceva e frumos, e placut, daca exista un declic care are loc la un moment dat de ce nu il folosesti? Ne folosim unul pe celalalt... Daca o femeie maritata iti face ochi dulci, de ce sa nu te duci?", a marturisit Catalin Botezatu, pentru "Draga mea prietena".

Radu Mazare: "Femeia e ca un cal pe care il calaresti"

Sursa foto: enational.ro

Radu Mazare nu este doar primarul Constantei, ci si un personaj monden. Si probabil ca toata lumea ii cunoaste aparitiile extravagante, inconjurat de o multime de tinere domnisoare foarte sexy.

Playboy-ul milionar se lauda cu mii de cuceriri, toate tinere si trase prin inel. "Femeia e ca si un cal pe care il calaresti. Te obisnuiesti cu el, dar nu stii niciodata cand o ia razna. Eu tin mai multe domnisoare nemaritate. Pot sa fac asta. Cand se marita, sa aiba barbatul lor grija de ele", a spus Mazare.

Cei mai cunoscuti afemeiati din istorie

Sursa foto: holapolitica.com

Liderul absolut al afemeiatilor din toate timpurile este dictatorul cubanez Fidel Castro. Apropiatii acestuia sustin ca, timp de peste 40 de ani, Fidel Castro a obisnuit sa faca sex de trei ori pe zi,dimineata, la pranz si seara. De fiecare data, Castro facea sex cu o alta femeie, astfel ca a ajuns sa se culce cu peste 35.000 de femei diferite, scrie apropo.ro.


Pe locul al doilea se claseaza Wilt Chamberlain, unul dintre cei mai mari baschetbalisti din istoria NBA. El se lauda la un moment dat ca s-a culcat cu aproximativ 20.000 de femei. In 1999, inainte sa moara la 62 de ani, Wilt sustinea ca regreta viata pe care a dus-o si le recomanda barbatilor sa nu-l ia ca exemplu.

Despre legendarul Warren Beatty se spune ca a fost cel mai cuceritor personaj din istoria Hollywood-ului. Autorul biografiei sale a precizat ca Beatty s-a culcat cu circa 13.000 de femei. Actorul avea o slabiciune pentru vedetele de la Hollywood, astfel ca prin patul sau au trecut Natalie Wood, Brigitte Bardot, Jane Fonda, Joan Collins, Faye Dunaway, Candace Bergen, Isabelle Adjani, Madonna sau Julie Christie.

CITESTE SI:

Scandal urias. O prezentatoare TV, acuzata ca a furat 100.000 de euro!
Andreea Balan a fugit in America! Uite ce face acolo blonda

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare