Showbiz

#catalin botezatu #marc anthony #liviu varciu #ghinion dragoste #vedete dragoste #showbiz

Barbati de succes fara noroc in dragoste

Sunt frumosi, celebri si cu bani, dar nu sunt deloc un magnet pentru dragoste. Exista cativa barbati celebri ai showbizului autohton si international pentru care gasirea iubirii sau alesei inimii lor reprezinta inca o provocare, intrucat pana acum par sa fi fost urmariti doar de ghinioane in amor!

Marc Anthony

Marc Anthony a fost dintotdeauna o vedeta vanata de femei frumoase. Talentul artistic remarcabil, conturile doldora si carisma portoricana l-au facut sa fie unul dintre cei mai ravniti barbati din industria muzicala, dar, cu toate acestea, vedeta nu si-a gasit inca jumatatea cu care sa-si petreaca viata pana la adanci batraneti.

Cantaretul a divortat in 2011 de frumoasa Jennifer Lopez, dupa o casatorie de 7 ani, desi toata lumea ii vedea ca fiind cuplul perfect si familia ideala, mai ales dupa nasterea celor doi copii ai lor. Chiar si dupa gustul amar lasat de divort, vedeta nu a renuntat la ideea de a-si gasi jumatatea si credea ca a gasit-o, la inceputul lui 2012, in bratele modelului Shannon de Lima, insa povestea de dragoste a acestora s-a sfarsit un an mai tarziu, in ianuarie 2013.

La o luna distanta de la despartirea de modelul venezuelean, in februarie 2013, Marc Anthony s-a consolat in bratele mostenitoarei imperiului Topshop, Chloe Green, cu 23 de ani mai mica decat el.

Relatia parea serioasa, intrucat artistul si-a prezentat iubita chiar si copiilor, insa la un an distanta, in februarie 2014, cei doi au hotarat sa o ia pe drumuri separate. Decizia despartirii pare sa ii apartina cantaretului. "Iau si ei o pauza. E din cauza programelor incarcate. Ei erau foarte seriosi si chiar lucrurile evoluau rapid, mai ales ca aveau si binecuvantarea parintilor fetei, dar pur si simplu nu a mers", a declarat un apropiat al cuplului, pentru cotidianul The Sun.


Citeste si: Romanii au Talent 2014. Cand incepe si ce surprize aduce sezonul 4!

Catalin Botezatu

Designerul vestimentar ramane unul dintre cei mai sarmanti barbati din Romania, dar si unul dintre cei mai ghinionisti in dragoste. Desi prin viata si patul lui au trecut numeroase femei frumoase ale Romaniei, iar Bianca parea, cel putin in aparenta, sa-i fie sortita, in urma cu cativa ani, cand formau o relatie, Botezatu a ramas un neimplinit in amor.

Citeste si: Barack Obama si Beyonce, amanti? Scandalurile sexuale cu sefi de stat in prim-plan care au marcat inceputul lui 2014

Liviu Varciu

Liviu Varciu este o alta vedeta din Romania care pare urmarita de ghinion in dragoste. Dupa divortul de Adelina Pestritu, din mai 2010, Varciu nu si-a mai gasit linistea si fericirea in bratele niciunei femei.

Divortul de Adelina l-a marcat profund, declarand in nenumarate randuri cat de mult a suferit. Desi au avut mai multe tentative de impacare, acestia au ales, intr-un final, sa o ia pe drumuri separate, considerand ca le este mai bine despartiti decat impreuna. Cu toate acestea, Adelina  pare sa ramana dragostea vietii lui, intrucat si in prezent, par sa mai existe scantei nestinse in sufletul lui.

Sursa foto: Fansshare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare