Showbiz

#divort #showbiz #adriana bahmuteanu #Silviu Progoana #vedete intern

Bahmu si Prigoana, vedete in tabloidele britanice. Jurnalistii englezi - fermecati de idila cu nabadai

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt din nou la cutite. Se pare ca urmeaza al cincilea divort, iar scandalul a luat de data aceasta proportii uriase incat a ajuns sa fie comentat chiar si de celebrele tabloide britanice precum Daily Mail.

Amenintari si injurii

La un an de la ultima impacare, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au trecut din nou la amenintari si injurii. Asa cum le sta in fire, cei doi isi spala rufele in fata camerelor de filmat. Mai nou, Silviu Prigoana o acuza pe sotia sa ca are probleme cu alcoolul. "Apoi zice ca nu are timp sa stea cu copiii. Sotia mea e beata la ora asta, si aseara s-a imbatat. Femeia asta minte mereu. O sa ma duc la judecator sa vada si el ca e beata, trebuie sa ai discernamant. Sotia mea nu isi mai schimba chilotii si tamponul fara presa", a tunat Prigoana in direct la Antena 1.

La randul sau, Adriana Bahmuteanu si-a atacat sotul si l-a acuzat ca este mai interesat de imaginea sa publica decat de propriii copii. Prezentatoarea TV sustine ca sotul sau a refuzat sa isi vada copiii de jumatate de an.

"Ma intreb de ce sotul meu are atat de multa ura pe mine? In casa se face totul cum vrea el... M-am saturat, nu mai suport", a spus Adriana Bahmuteanu la Antena Stars.

Daily Mail, ironii pe seama cuplului scandalagiu

De telenovela romaneasca in care protagonisti sunt Bahmu si Prigoana au fost fascinati pana si jurnalistii britanici de la tabloidul Daily Mail, care au comentat cu fina ironie relatia cu nabadai a celor doua vedete de pe plaiuri mioritice. "Milionar roman, cu un singur picior, a reusit performanta de a se casatori de cinci ori cu aceeasi femeie, dar a fost parasit din nou!", titreaza cotidianul englez.

"Multe femei si-ar fi dorit sa fie in locul Adrianei. A primit o gramada de lucruri de la mine. Ceasuri, unele chiar de 15.000 de euro. Nu stiu unde sunt acum, pentru ca la mine in casa nu mai exista", a declarat Silviu Prigoana, citat de Daily Mail.

CITESTE SI:

Vedetele, gafa dupa gafa! Top 5 aparitii neinspirate

Au doi copii

Sursa foto: libertatea.ro

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au casatorit pana acum civil de cinci ori. Prima data s-au cununat in 2003, dupa o relatie de un an. Ultimul divort i-a aruncat pe cei doi in bratele altor persoane. In vreme ce Adriana s-a cuplat cu un instalator, Siviu a avut o relatie cu o doctorita. Cei doi s-au casatorit din nou in primavara anului trecut.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au impreuna doi copii.

Sursa foto: captura dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare