Showbiz

#showbiz #antonia #vedete intern #custodie Antonia # antonia alex velea

Antonia pierde teren in procesul de custodie. Au aparut imagini incendiare

Antonia nu se mai sfiieste sa se afiseze cu iubitul ei, Alex Velea. Paparazzi i-au fotografiat pe cei doi sarutandu-se la ziua de nastere a cantaretului. Socrul artistei nici nu vrea sa auda ca nepoata lui ar putea sa creasca alaturi de Velea!

Sarutari patimase

Mai e putin pana la urmatorul termen al procesului prin care Antonia spera sa obtina custodia fetitei ei, Maya, dupa divortul de sotul sau, Vincenzo Castellano. Desi ar trebui sa aiba o conduita ireprosabila tocmai pentru a-i putea convinge pe judecatori ca poate sa o creasca pe fetita care acum are 3 ani si jumatate ani, Antonia a dat cu stangul in dreptul.



La petrecerea data de Alex Velea cu ocazia implinirii a 30 de ani, cei doi s-au sarutat extrem de pasional, in vazul celor 30 de invitati. La miezul noptii, cand a fost adus tortul aniversar, cei doi s-au imbratisat si s-au sarutat puternic. Desi petrecerea era cu circuit inchis si doar cativa prieteni alesi pe spranceana au participat la eveniment, se pare ca cineva i-a tradat pe cei doi amorezi si a trimis presei imagini compromitatoare. Reporterii spynews.ro le-au facut publice.

"Cum sa fie crescuta Maya de Velea?"

Imaginile nu vor fi nicidecum pe placul familiei sotului Antoniei, cel de care inca este legata cel putin prin acte. Tatal lui Vincenzo a facut deja cateva afirmatii menite sa ii dea de gandit artistei.

"Nu mai este nicio sansa de impacare intre ea si Vincenzo. Antonia avea o relatie de un an si jumatate cu Velea! (...) Este o mama buna, nu ma intereseaza de Velea. A fost in urma cu o luna jumatate sa o vada pe Maya. Am vazut-o de multe ori pe Antonia cu Velea, la inceput nu mi-a parut bine, dar apoi m-am obisnuit. Eu tin foarte mult la ea. E un copil la mijloc, mai bine sa lasam lucrurile asa. O sa vedem ce se intampla pe urma. E o relatie deschisa, nu inteleg de ce se ascund. Cum sa fie crescuta Maya de Velea, e copilul lui? Maya e copilul lui Vincenzo. Nu am nimic cu el, e un baiat normal. Antonia e ocupata cu concertele", spus Ciro Castellano la Star Matinal.

CITESTE SI: Ce facea Mircea Badea atunci cand iubita sa era in sala de nasteri!

Sora ducesei de Cambridge, concediata. Iata motivul!

Ce pret are libertatea lui George Clooney!

Antonia si Vincenzo Castellano se lupta pentru cutostodia fetitei lor. Maya se afla in Italia, in grija tatalui si a parintilor acestuia. Procesul de divort in urma caruia se va stabili cine o va creste pe copila se anunta a fi unul de durata, intrucat niciunul nu doreste sa renunte la razboiul declansat. Gurile rele spun ca despartirea dintre Antonia si Vincenzo s-a produs tocmai din cauza relatiei pe care artista o are cu Alex Velea.

Foto: wowbiz.ro, spynews.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare