Showbiz

#showbiz #antonia #divort Antonia #vedete intern #custodie Antonia

Antonia iese la atac. Cu ce arme lupta pentru castigarea custodiei

Se duce o batalie apriga intre Antonia si sotul sau, Vincenzo Castelano, pentru a obtine custodia fiicei lor, Maya. Pentru asta, artista a decis sa iasa la atac cu toate armele posibile!

Care pe care! Asa se pare ca suna scenariul pus la cale de cei doi in cea mai importanta batalie a vietii lor. In vreme ce Vincenzo apeleaza la santajul sentimental, spunandu-i Antoniei ca micuta va suferi adevarate traume psihice daca va fi luata de langa bunicii din Italia si adusa in Romania, artista nu se da nici ea batuta. Se pare ca nu a impresionat-o nici macar intentia pe care sotul, cu care se afla in plin proces de divort, si-ar fi anuntat-o si anume aceea de a nu-i pretinde Antoniei pensie alimentara in cazul in care renunta la proces, sustine cancan.ro.

Sursa foto: libertatea.ro

CITESTE SI: 4 vedete tradate de prieteni

Andreea Marin, la un pas de sinucidere!

 


Si-a angajat detectivi

Chiar daca are un adversar puternic, cantareata nu se da batuta. Ba chiar si-a angajat, pe langa o multime de avocati, si o firma de detectivi particulari care sa stranga cat mai multe dovezi menite sa o ajute in castigarea custodiei fetitei sale. Antonia vrea, in acest fel, sa demonstreze ca sotul sau nu este barbatul perfect si, cu atat mai mult, parintele ideal pentru Maya.

Si-a luat un job bun

Fiica celor doi, in varsta de 3 ani, locuieste de mai bine de un an in Italia, alaturi de tatal si de bunicii sai. Si chiar daca acolo nu ii lipseste nimic, cantareata vrea sa demonstreze cu orice pret ca si alaturi de ea fetita ar avea tot ce-i trebuie. De aceea a si acceptat oferta celor de la Kanal D de a lucra ca jurat in cadrul unei emisiuni pentru copii. De acolo, artista ar urma sa primeasca lunar cate 25.000 de euro, asadar un salariu bun si un loc de munca sigur.

A obtinut contracte importante

 

 

Sursa foto:urban.ro

Pe langa acest venit fix, cantareata mai obtine, in medie, alte 25.000 de euro pe luna de pe urma concertelor. In plus, Antonia si-a anunţat recent fanii ca le pregateste o piesa in colaborare cu vedeta americana Jay Sean.

Dezavantajele Antoniei

Insa fiecare medalie are si un revers. Viata dezordonata a artistei, dar si faptul ca locuieste cu chirie intr-un apartament pentru care plateste lunar cate 1.500 de euro ar putea-o dezavantaja in fata lui Vincenzo, un om de afaceri de succes.


Sursa foto: kudika.ro

Si relatia cu Alex Velea ar putea sa ii faca probleme. Chiar daca a renuntat sa se mai afiseze cu artistul, cu siguranta avocatii sotului sau vor face uz de acest scandal. Si pictorialul nud din FHM aparut chiar in timpul procesului de custodie ar putea fi o arma greu de invins.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului