Showbiz

#showbiz #Master Chef #vedete intern # concurenta pro tv masterchef #hell's kitchen #preselectii master chef

Antena 1 nu ia doar vedete de la Pro, ci si emisiuni! Show surpriza din aceasta toamna!

Un nou show de succes trece din ograda Pro TV in cea a Antenei. Postul din Baneasa a achizitionat formatul show-ului "Hell’s Kitchen", unul dintre cele mai urmarite si mai longevive show-uri de cooking din intreaga lume. Formatul a mai fost cumparat si de Pro TV, care insa nu l-a folosit.

Noua emisiune-concurs care se va regasi in grila de toamna a Antenei 1 se adreseaza pasionatilor de gatit si bucatarilor profesionisti, aspiranti la titlul de Chef. Cei selectati sa intre in competitie vor locui intr-o casa special amenajata, aflata chiar langa restaurantul in care vor trebui sa gateasca.

Show-ul va face concurenta directa emisiunii "MasterChef", difuzata de Pro TV si pentru care producatorii au inceput deja preselectiile concurentilor. Antena 1 a difuzat pana acum show-ul de cooking Top Chef, insa audienta a fost sub asteptari.

"Hell’s Kitchen" este produs in peste 50 de tari si a obtinut audiente impresionante, fiind considerat un etalon in materie de show-uri de gen. In Statele Unite se difuzeaza deja cel de-al 11-lea sezon, cu o audienta medie de peste 7 milioane de telespectatori.

Foto: tellymix.co.uk

CITESTE SI: Fiica lui Teo are un iubit! 

Printul Charles, "refugiat" in Romania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului