Showbiz

#coronavirus #institutul matei bals #externat #andrei stefanescu

Andrei Stefanescu, despre experienta traita intr-un spital Covid: " Ai impresia ca ești rapit sau ca faci parte dintr-un experiment"

Andrei Stefanescu a fost externat dupa 12 zile petrecute la spitalul "Matei Bals" din Capitala, fiind infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost asimptomatic.

Artistul a povestit ca  sambata dimineata a primit rezultatul primului test, care a fost negativ,  iar luni dimineata l-a primit si pe cel de-al doilea, care i-a confirmat ca a scapat de Covid-19.

"Au fost zile grele, dar si utile pentru ca am putut sa vad ceea ce nu credeam. Stiam ca sunt oameni care nu cred, stiam ca sunt oameni care fac propaganda impotriva virusului. Și eu, recunosc, uitandu-ma la domnul Arafat, incercam sa gasesc chestia aia care sa ma faca sa nu cred in virus. Viata si Dumnezeu m-au facut sa cred pentru ca am avut aceleasi indoieli. Am crezut ca nu mi se poate intampla mie", a declarat Andrei Stefanescu la emisunea "Sinteza zilei" de la Antena 3.

Andrei Stefanescu: "Ai impresia ca esti rapit"

Cantarețul spune ca a avut suspiciuni legate de existenta virusului pentru ca nu cunostea pe nimeni care sa fie infectat. El a vorbit si despre experienta pe care a trait-o din clipa in care a pasit pe poarta spitalului.

"Din momentul cand ajungi la poarta spital vine cineva sa te ia. Ai impresia ca ești rapit sau ca faci parte dintr-un experiment. Vii civil de pe strada, (...) esti dus intr-o camera de triere, este frustrant si rau ca nu mai vezi chipuri. Nu mai ai voie sa iesi absolut deloc din camera, dar nu esti inchis cu cheia. Vreau sa-i felicit pe cei de la "Matei Bals" pentru profesionalism, tot ce se intampla acolo e la cel mai inalt nivel. Poți sa fii ansimptomatic, dar in sange, in analize, iese ceva. Mie mi s-a spus ca am avut plamanii afectați, fara sa am nicio problema," a marturisit Andrei Stefanescu.

A fost gonit din parc

Cantaretul a povestit ca in prima zi in care a ajuns acasa si-a dus fiul in parc. Insa a fost gonit pentru ca lumea stie ca a fost infectat cu coronavirus.

"O doamna mai in varsta, nu o judec, este parerea dansei, mi-a zis "Tu ce cauți in parc? Am vazut ca esti bolnav. Nu mai puteai sa stai cateva zile in casa?" I-am raspuns ca am iesit din spital si sunt sanatos. Am inceput sa discutam si s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a ma indeparta si m-a certat efectiv ca stateam in parc, intr-un spatiu deschis. Nu stateam cu copii altora. Stateam pe o masa de ping pong, departe de ceilalti copii, stiind ce s-ar putea intampla. Am fost sigur ca asa se va intampla. Chiar si in spital le-am spus apropiatilor mei si, intr-adevar, lucrurile incep sa se simta. Sunt convins ca si pe la magazine sau altundeva, cineva o sa ma injure, o sa ma acuze ca fac parte dintr-o organizatie, dintr-un plan," a povestit Andrei Stefanescu.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Alina Puscas sunt alte vedete care s-au infectat cu noul coronavirus venit din China.

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului