Showbiz

# andrei gheorghe incinerat # andrei gheorghe mort # andrei gheorghe infarct # andrei gheorghe sanatate

Andrei Gheorghe va fi incinerat. Unde va puteti lua ramas bun de la el

Moartea fulgeratoare a omului de radio Andrei Gheorghe a socat nu doar intreaga industrie media, ci si oameni care nu l-au cunoscut direct pe acesta. Fani, cunoscuti, prieteni, cu totii isi pot lua ramas bun de la Andrei Gheorghe pana sambata, urmand ca sambata, 24 martie, trupul acestuia sa fie incinerat. Iata mesajul oficial referitor la inmormantarea omului de radio, postat de fosta sa sotie:

„Salutare Națiune! Fiul tău Andrei a plecat dintre noi, a plecat așa cum a venit, ca o explozie care nu știe să ceară voie la nimic. Fiul tău Andrei a fost și fiu rispitor și cel mai blajin creștin. Fiul tău nu s-a temut să fie liber, să spună ce crede, să trăiască cum crede. Și-a iubit copiii, familia, și femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisă și online-ul, filmele și toate manifestările culturale inteligente.

Iubea și știința sau poate mai degrabă o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scăpat neiubit de Andrei. Și da, știa să certe pe măsura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel până la tine, Națiune. Certa somând o schimbare, nu-i făcea plăcere, spera ca ceilalți să înțeleagă, să evolueze, să crească, chiar și împotriva dorinței sau putinței lor. Așa era el, Națiune, fiul tău Andrei, iubitul meu bărbat, minunatul lor tată, și senzaționalul vostru coleg mai mare, dar nu atât de mare încât să fi trebuit să plece... Stătea prost cu răbdarea, s-a grăbit....

Vă puteți lua rămas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie și Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D.I. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorința exprimată în nenumărate ocazii a fost că la moartea să fie incinerat. Așadar, incinerarea are loc Sâmbătă 24 martie, la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, ora 10 a.m.”, a fost mesajul publicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare