Showbiz

#andreea marin #showbiz #emisiune Andreea Marin #vedete intern

Surprize, surprize de la Andreea Marin! Ce pune la cale diva

Andreea Marin le pregateste fanilor o noua surpriza. Diva planuieste sa se intoarca pe platourile de filmare in calitate de prezentator. Potrivit paginademedia.ro, Andreea este deja in negocieri avansate cu doua posturi de televiziune.

"Suntem in discutii. Exista mai multe propuneri, dar doua sunt mai importante, pe care le iau in calcul serios", a declarat Andreea Marin. In urma cu doua luni si jumatate, Andreea a plecat de la TVR, acolo unde realiza emisiunea "Pretuieste viata". S-a vorbit atunci despre faptul ca vedeta nu s-a inteles la bani cu sefii televiziunii, care ar fi propus sa ii diminueze onorariul de la 16.000 de euro pe saptamana la 12.000 de euro.

CITESTE SI: A alergat dupa doi iepuri si nu a prins niciunul. Keo, parasit si de amanta

Business de vedete: Parteneri pe scena, concurenti in afaceri


Intrebata daca va reveni tot cu formatul emisiunii "Pretuieste viata", Andreea a evitat sa dea un raspuns concret: "O sa va spun la momentul potrivit."

Pana sa se reapuce de show-rile care au consacrat-o, Andreea Marin se dedica in urmatoarele doua luni unui alt proiect. "Pretuieste Viata este un concept care spune ca putem trai mai simplu, dar frumos si demn pana la capat", a declarat Andreea Marin.

Sursa foto: tvr1.tvr.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului