Showbiz

# Andreea Marin nemachiata #vedete fara machiaj #machiaj vedete #andreea marin

Andreea Marin, nemachiata. Ce parere ai despre cum arata cu adevarat?

Andreea Marin infloreste pe zi ce trece. Arata minunat si nu se sfieste sa impartaseasca cu fanii acest lucru. Chiar si in ipostaze mai putin flatante, ai spune, adica dimineata, cand abia s-a trezit si este nemachiata.

De curand, Andreea MArin a publicat o imagine care o infatiseaza in toata splendoarea ei. Complet nemachiată, îmbrăcată într-o pijama neagră, răsfățându-se în așternuturi albe. Andreea Marin le-a spus ”Bună dimineața!” prietenilor ei virtuali din dormitor. ”Bună dimineața, Soare! Unde te ascunzi, năstrușnicule? În inima mea?! Ieși afară, strălucește pe cer, să ne bucurăm cu toții de tine!”, a fost mesajul vedetei.

Fanii s-au grăbit să aprecieze naturalețea fostei Zâne a surprizelor și curajul ei de a se arăta lumii fără machiaj. ”Apreciez faptul că ai avut curajul să postezi această poză așa naturală.”, ”Cum reușiți să fiți atât de fresh în orice moment al zilei? Pentru mine sunteți un model de femeie demn de urmat!” - au fost cateva dintre reactiile imediate la imaginea publicata de Andreea Marin. 

Andreea Marin

Tu ce parere ai despre cum arata Andreea Marin nemachiata?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului