Showbiz

#showbiz #vedete intern # andreea marin turcia # andreea marin facebook

Andreea Marin, intr-o ipostaza rara. Unde si de ce a fugit vedeta!

Andreea Marin este zen, dupa cum marturiseste ea insasi. Se afla in Turcia, iar tara natala a sotului ei se pare ca ii prieste, vedeta profitand de timpul liber pentru a-si hrani sufletul. 

Zvonurile ca Zana ar avea probleme de sanatate au contribuit la o ultima perioada zbuciumata din viata vedetei, cand a fost tarata fara voie in scandalul in care este implicat fostul sau sot, Stefan Banica Jr si Simona Patruleasa. Astfel, Andreea a ajuns din nou in prim plan cand Sabin Ivanof, sotul prezentatoarei, a declarat ca zana ar fi fost abuzata in casnicia cu Banica Jr. 

Andreea a lasat in urma aceste scandaluri si a plecat in Turcia, tara natala a proaspatului ei sot. Un mesaj de pe Facebook al acesteia, in care spunea ca este plecata in Turcia pentru "detoxifiere minte, trup si suflet" i-a pus pe jar pe cunoscuti care au asaltat-o cu telefoane. Andreea a oferit insa lamuriri: 

"Dragii mei, ma suna ai mei disperati ca scrie in presa ca sunt 'internata la detoxifiere' si ma simt tare rau. Nici gand, stati linistiti: sunt in Turcia pentru un moment important si frumos din viata unui prieten care se casatoreste, dar profit de ocazie sa mananc sanatos, sa fac yoga si sa citesc ceea ce ma ajuta sa ma reechilibrez intr-o perioada de calatorii si evenimente in intreaga tara precum stiti, Caravana Pretuieste Viata".

De altfel, Andreea a completat aceste randuri cu cateva imagini in care apare in ipostaze inedite. A renunta la tinutele elegante pentru unele sport, care de altfel o prind foarte bine si ii pun in valoare silueta perfecta. 

CITESTE SI: Cea mai populara mancare a romanilor este...

O romanca de 13 ani, vedeta la Cannes

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare