Showbiz

#depresie #showbiz #vedete depresie #sinucidere vedete #andreea marin sinucidere

Andreea Marin, la un pas de sinucidere! 6 vedete care si-au dorit moartea

Depresiile puternice sunt cele care au dus la disperare multe vedete si le-au impins pe buza prapastiei. Iata care sunt celebritatile care au fost la un pas sa isi ia viata:

Andreea Marin

Zana a vorbit recent despre depresia prin care a trecut dupa ce a nascut-o pe Violeta. "Am vrut sa imi iau viata, recunosc. E ciudat ca pana si eu, un om puternic ca mine, am avut vulnerabilitatea asta. Este purul pe adevar. Depresia nu este o tristete", a explicat vedeta de televiziune, care spune ca a reusit sa treaca peste aceste momente dificile doar cu ajutorul specialistilor. "Depresia nu e o boala usor detectabila. De multe ori refuzi sa crezi ca o ai. Nu e o vina, ci o boala, un ghem de emotii in tine pe care nu il poti stapani", a spus Andreea pentru Kanal D. Ea a precizat ca momentele grele din viata ei au coincis cu cele de dinainte de divortul de Stefan Banica Jr. Frumoasa vedeta a declarat ca i-a fost mai greu pana a acceptat ca esecul unei casnicii nu echivaleaza cu esecul personal. `Si uite asa a aparut soarele, in ziua in care am inteles ca nu e o drama daca mergi mai departe si ai curajul sa vezi ca exista mai multe iubiri in viata asta, diferite. Vine o zi in care ai puterea sa intelegi ca dragostea esti tu", a declarat Andreea Marin. 

Oana Zavoranu

In urma cu un an si jumatate, Oana Zavoranu a fost cat pe ce sa isi ia viata. Spunea atunci ca este extrem de nefericita si ca din acest motiv a inghitit o combinatie de pastile. Prietenii sai au dus-o la timp la spital si bruneta a scapat cu viata.

Catalin Botezatu

Doua au fost momentele de cotitura din viata lui Catalin Botezatu si in care a fost pe punctul de a-si lua viata. Primul a fost pe timpul detentiei din Italia, atunci cand a fost inchis pentru evaziune fiscala. "Am strans pastilele pentru dormit pe care le primeam in fiecare seara", a povestit designerul. A avut nevoie de spalaturi stomacale ca sa scape cu bine. A doua oara, din dragoste, in anul 2005. "Am lasat masina pe marginea prapastiei, scoasa din viteza si am stat asa o ora. Mi-am fortat destinul. N-am cazut", a povestit designerul.

Oreste Teodorescu

In urma cu mai bine de 10 ani, Oreste a suferit o depresie puternica care l-a dus cu gandul la sinucidere. "Traiam un sentiment teribil de inutilitate si incompetenta. Totul se intunecase in mine si in jurul meu. Atunci, ramaneam chircit in pozitie intrauterina, sub plapuma, fara sa indraznesc sa ma dau jos din pat. Atunci am inceput sa chelesc. Simteam ca nu mai pot iesi din asta decat prin moarte", a declarat prezentatorul TV, potrivit realitatea.net.

Tina Turner

Celebra cantareata Tina Turner a marturisit in biografia sa ca, la 30 de ani, a avut o tentativa de suicid insa a scapat cu bine datorita celor dragi care au facut-o sa treaca peste momentele dificile.

Halle Berry

Frumoasa actrita Halle Berry a trait o mare drama, tot din dragoste. Ea a recunoscut ca a vrut sa se asfixieze cu monoxid de carbon din cauza mariajului esuat cu jucatorul de baseball David Justice.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare