Showbiz

#vedete slabe #andreea marin #cum sa slabesti # cura detoxifiere

Andreea Marin a dezvaluit secretul. Ce face ca sa aiba un corp perfect la 42 de ani!

Andreea Marin arata mai bine ca niciodata. Se pare ca insuccesul amoros ii prieste, pentru ca are o silueta de zeita. Secretul ei? L-a dezvaluit chiar Zana Surprizelor. Sau a siluetei! 

“Bine v-am regăsit! E abia ora prânzului în aceste poze, însă pentru mine e a doua zi a weekendului de detox şi nu am avut timp sa respir! Am un scurt răgaz acum, la cea de a treia masă – o supa delicioasa in care am adaugat turmeric, ardei iute, sumak, oregano, supă pe care o poti bea nelimitat pe parcursul zilei, intre mesele lichide de la fiecare ora si jumatate. Desigur, poţi opta şi pentru Detox cu mâncare raw vegan, dar eu am ales programul cel mai eficient, bazat doar pe lichide, in care elimini cel mai bine toxinele şi reziduurile din intestine.

Andreea Marin

Am inceput in zori cu sucul verde de grâu, am continuat apoi cu preferatul meu ( gustul de mar preponderent îmi place mult), mai târziu cu cel roz de sfeclă, ghimbir, castravete şi mar, psyllium (expandat odata ajuns in stomac, acesta iti da senzatia de satietate) si o pulbere de argila care ajuta la eliminarea metalelor grele din organism. După altă pauză de masa în care am avut parte de binefacatorul masaj thai, au urmat portiile concentrate de iarba de grau şi morcov, iar pentru detoxifierea ficatului, liver flush, ce conţine portocala, lămâie, ulei de măsline, usturoi, ghimbir si piper rosu.

Dupa atatea mese, fie ele si doar lichide, credeti ca imi mai este foame? Absolut deloc, si nu glumesc. Corpul îşi reglează mecanismul interior, tranzitul intestinal devine din nou normal, pielea se curata vizibil si devine elastica, hidratata, luminoasa, iar sportul (circuitul de care v-am povestit in postarea de ieri continua si azi) si masajul îţi aduc tonifierea dorita. Vă ţin la curent, fug la saună, pe curând!”,  a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare