Showbiz

# david mantea #copil Andreea Mantea #copii vedete #andreea mantea

Andreea Mantea, super mamica! Ce fel de mancare ii da baietelului ei

Andreea Mantea are mare grija de alimentatia baietelului ei, David, in varsta de 1 an si doua luni. Are mereu grija ce ii ofera de mancare si, desi David este un mancacios, nu ii plac deloc dulciurile! Mamica Mantea nu se supara ca trebuie sa plece cu "frigiderul" dupa ea in fiecare concediu, dimpotriva, si-a perfectionat tehnicile de conservare a alimentelor astfel incat baietelul ei sa manance doar mancare sanatoasa.

David are acasa propriul frigider facut de mamica, in care se gaseste doar mancare naturala si foarte sanatoasa, bruneta va pleca in vacanta cu alimente dupa ea. “Daca plec in vacanta ma car cu mancarea dupa mine, nu este niciun fel de problema. Plus ca, Slava Domnului, exista lucruri naturale peste tot si sunt sigura ca voi gasi. Dar la felul in care stiu eu sa conserv fructele si legumele… cu siguranta o pot face oriunde as merge. O saptamana rezista cu siguranta.

Merele poti sa le bagi intr-o hartie cerata si sa le tii undeva la rece si rezista foarte bine, legumele la fel. Asadar, sunt linistita din acest punct de vedere. Plus ca pot sa plec de acasa cu mancare deja facuta pentru doua zile. Mai mult, el mananca orice. Absolut orice si asta ma sperie: picant, sarat, acru… doar dulce nu mananca. Daca-i dau ceva dulce, baga mana in gurita si scoate si se stramba si tipa la mine si nu intelege de ce i-am dat dulce, ca el nu suporta dulce. Ii place la nebunie mancarea… il las sa guste. E foarte pofticios… ca mama”, a conchis Andreea Mantea, citata de wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare