Showbiz

#andrea balan #George Burcea #divort

Andreea Balan a reactionat pentru prima data in scandalul divortului de George Burcea: "Eu nu dau cu piciorul la nimic"

Casnicia Andreei Balan cu actorul George Burcea se clatina din temelii, iar divortul pare foarte aproape. Sotul artistei a plecat de-acasa, iar ea a ramas cu cele doua fiice ale lor.

George Burcea nu a vrut sa dea detalii despre acest subiect.

“Nu pot sa infirm, nici sa confirm faptul ca suntem separati. Intrebati-o pe Andreea. Daca vom ajunge la divort, cu siguranta Andreea o sa va anunte. Ea se pricepe mult mai bine ca mine," a precizat George Burcea pentru Cancan.

Dar, dupa mai multe zile in care presa a scris despre divortul sau , Andreea Balan a avut primele reactii in mediul online.

Andreea a lasat sa se inteleaga ca cel care trebuie sa faca o alegere este tatal fetitelor sale. Ea a postat si o fotografie cu mesajul “increderea in sine vine din interior, nu din laude si confirmari exterioare.”

“Eu nu dau cu piciorul la nimic”

Cantareata le-a raspuns si fanilor care comenteza ceea ce se intampla in casnicia sa.  Unii sunt de parere ca ea este de vina in aceasta situatie, in timp ce altii o apara si il arata cu degetul pe sotul sau.     

“Faci o mare greseala daca il pierzi pe George, nu uita cand te-ai casatorit a fost la bine si la greu impreuna…vorbiti unde e de reparat ceva, nu dati cu piciorul. E trist,” este un comentariul la care Andreea a raspuns.

 “Oameni buni, trageti concluzii gresite si aveti pareri eronate. Nu stiti nimic dar va dati cu parerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic,” a fost raspunsul acesteia.

Potrivit unor surse apropiate lor, Andreea Balan si George Burcea nu ar mai comunica. Artista nu ar mai stii nimic din ceea ce face sotul ei, iar tensiunile sunt mari intre ei.

Problemele dintrei cei doi au inceput dupa ce detalii personale despre viata lui George Burcea au iesit la iveala in presa. Ar fi fost lucruri despre care artista nu ar fi stiut si din cauza carora ar fi aparut ruptura intre ei. Mai exact, George i-ar fi ascuns sotiei sale ca tatal sau a facut inchisoare pentru omor. 

Andreea Balan si George Bucea si-au unit destinele in septembrie 2019, in ziua in care au botezat-o pe mezina cuplului, Clara-Maria. Ei mai au o fetita in varsta de 3 ani, Ella Maya.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare