Showbiz

#victor slav anda adam # casa victor slav #nda adam #case vedete #bianca dragusanu

Anda Adam s-a facut stapana pe casa lui Victor Slav. Cum s-a intamplat asa ceva

Desi nu mai formeaza un cuplu de ani buni, ba mai mult, fiecare a ajuns la altar cu altcineva, Anda Adam locuieste in casa pe care a cumparat-o cu un credit imobiliar pe numele sau Victor Slav. Acesta din urma ar vrea sa-si cumpere alta locuinta, dar nu poate, tocmai din cauza ca Anda Adam nu se grabeste sa rezolve situatia neplacuta in care se afla baiatul de la Meteo. 

Intreaga poveste a fost descoperita si relatata pe larg in exlucisvitate de Libertatea.ro. Desi Anda Adam este acum doamna Nicolescu, soția lui Sorin Andrei, cei doi, împreună cu fiica lor, locuiesc în casa în care artista s-a iubit cu fostul prezentator Meteo. Tot de atunci, casa, luată cu credit imobiliar, este pe numele lui Victor și așa va rămâne, se pare, pentru încă mai bine de 20 de ani, până la achitarea lui.

Contactata de reporterii Libertatea, cantareata nu a dezmintit situatia, dar nici nu a dat explicatii pe larg despre subiect. ”Stați liniștiți, nu e așa. Dar prefer să nu comentez”, a declarat aceasta. Pe de alta parte, Victor Slav nu a dat nicio declaratie, insa surse din anturajul acestuia sustin ca fostul baiat de la Meteo si-ar dori sa cumpere un imobil nou, de data aceasta pentru a locui cu Bianca Dragusanu. Se pare ca relatia tumultoasa dintre cei doi s-a linistit si a intrat pe drumul cel bun, astfel incat si0au facut deja planuri mari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului