Showbiz

#ana maria margean #America's Got Talent #romanii au talent

Ana Maria Margean, micuta ventriloc, castigatoare a RAT, a fascinat America cu aparitia sa la America’s Got Talent si a ajuns in finala

Ana Maria Margean, castigatoarea sezonului 11 al Romanii au Talent a facut show de zile mari la America’s Got Talent: All Stars.

Odata ajunsa pe scena America’s Got Talent, Ana Maria Fetita a fascinat publicul si juriul.  Momentul sau a fost foarte apreciat de toata lumea, fiind considerat unul sintre cele mai bune momente de la America’s Got Talent: All Stars.

Juriul american, format din Howie Mandel, Heidi Klum si Simon Cowell, a avut numai cuvinte de lauda dupa prestatia Anei Maria.

“WOW! Nu este de mirare ca ai castigat! Esti incredibila! Esti superba, canti minunat si a fost si amuzant momentul, introducand acele glume”, a spus Heidi Klum.

“Nu imi vine sa cred ca ai inceput sa faci asta in timpul lockdown-ului. Nu au trecut nici doi ani de atunci. Este uimitor!”, a spus Howie Mandel.

Ana-Maria Margean, castigatoarea Romanii au Talent, a impresionat America 

Videoclipul postat pe Facebook dupa prestatia Anei, a strans deja peste 3,9 milioane de vizualizari, 75.000 de reactii si peste 2000 de comentarii. 

"In urma cu doi ani, in timpul lockdown-ului ma plictiseam pentru ca nu prea aveam ce face. Asa am descoperit un video al lui Terry Fator si am fost foarte impresionata. Am fost foarte curioasa sa vad cum functioneaza. Cand am implinit 11 ani, parintii mei m-au surprins cu o papusa pe care am botezat-o Lizzie. Acum suntem cele mai bune prietene. De asemenea, am si alte papusi care sunt precum fratii si surorile mele.

Ventrilogia nu este atat de populara in tara mea, prin urmare cand am primit Golden Buzz-ul am fost suprinsa. “Chiar se intampla asta? Este adevarat?” In finala am avut multe emotii. Cand am castigat nu mi-a venit sa cred. Dupa show, viata mea s-a schimbat complet: aparitii in emisiuni TV, interviuri pentru reviste si ziare.

Inainte sa particip la Romanii au Talent locuiam cu familia mea intr-un apartament mic, iar acum locuim intr-o casa pe care am construit-o, iar acest sentiment este minunat.

De fiecare data cand ma uitam la America’s Got Talent ma gandem “Cum ar fi sa ajung acolo intr-o zi?” Iar acum sunt aici si ma simt speciala. Ar fi minunat sa am propriul show la Vegas precum Terry. Acesta este visul meu.”, a povestit Ana Maria Margean pentru telespectatorii si juriul America’s Got Talent.

Prestatia de la America's Got Talent a dus-o pe Ana Maria Margean direct in finala!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare