Showbiz

#alexandra stan grasa #vedete grase #silueta vedete #alexandra stan

Alexandra Stan s-a ingrasat ingrozitor! Iata cum arata fosta bomba sexy

Alexandra Stan a lasat in urma formele de alta data. Desi a impresionat mereu prin aparitiile sale sexy, de data aceasta cantareata a uimit prin cu totul altceva. Ea a fost surprinsa de reporterii Libertatea la Tribunal, acolo unde a asteptat o decizie in cazul procesului intentat fostului iubit si impresar, Marcel Prodan.

Decizia in cazul Alexandra Stan - Marcel Prodan a fost amanata, insa toti ochii au fost atintiti pe vedeta si nu pe declaratiile magistratilor. Asta pentru ca Alexandra a aparut intr-o tinuta casual, care i-a scos la iveala cele cateva kilograme pe care se pare ca le-a acumulat in ultimul timp.

Cantareata, o aparitie mereu sexy, de data aceasta a avut un look neglijent, banal, iar cele cateva kilograme acumulate nu pot trece neobservate. Schimbarea pare sa fi avut loc de curand, pentru ca ultimele aparitii, din decembrie-ianuarie, o infatisau pe Alexandra cu totul altfel.

Foto: Eva.ro via Libertatea  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului