Showbiz

# bahmu a slabit # divort bahmu #adriana bahmuteanu #silviu prigoana

Adriana Bahmuteanu, de nerecunoscut! Cum s-a schimbat de cand a divortat de Prigoana

Adriana Bahmuteanu s-a schimbat total dupa ultimul divort de acelasi Silviu Prigoana. Se pare ca despartirea nu i-a priit numai lui, ci si vedetei care are doar aparitii provocatoare.

Dupa un divort la fel de urat ca si celelalte si o lupta pentru custodia copiilor si mai urata, finalizata luna trecuta, Adriana Bahmuteanu pare ca-si traieste din nou tineretea. A slabit 20 de kilograme si a renuntat la tinutele cuminti pentru unele provocatoare. O noua coafura, decolteuri si haine mulate, fuste scurte - fac parte din noul look al Adrianei Bahmuteanu. 

Recent ea a fost la un cabinet al unui medic estetician ca sa-si mareasca buzele, iar acum se pregateste sa-si puna silicoane, dupa cum a declarat, potrivit wowbiz.ro. Mai mult, recent, la nunta Andreei Tonciu se pare ca a facut furori si un barbat i-a dat tarcoale toata noaptea. Sa fie inceputul unei noi povesti de iubire pentru Bahmu? Ar fi timpul, avand in vedere ca si Prigoana are o relatie de ceva timp cu o blonda pe care a cunoscut-o in timpul unei vacante in Caraibe.

Cum vi se pare schimbarea Adrianei Bahmuteanu?

Fotografii: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului