Showbiz

#adrian iovan #romanita iovan #vedete intern # accident apuseni # adrian iovan moarte

Adrian Iovan a murit in accidentul din Apuseni. Ultimele ore de viata

Adrian Iovan pilota o cursa umanitara. In ciuda conditiilor meteo nefavorabile, echipa de medici a zburat catre Oradea pentru a preleva organe. Dorinta de a salva vieti nu i-a salvat insa pe doi dintre cei aflati in avion: Adrian Iovan si o studenta.

Pilotul Adrian Iovan a avut ultima convorbire cu cei de la Romatsa după ce a trecut de Sibiu, când a anunţat că va coborî la o altitudine de 2.100 de metri, mai mică decât cea normală, pentru că nu vedea nimic din cauza ceţii, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, preşedintele Romatsa, Aleodor Frâncu.

Dupa aceasta discutie, s-a pierdut legatura cu avionul care transporta o echipa de medici la Oradea, unde ar fi trebuit sa preleveze niste organe. Potrivit  presedintelui Romatsa, faptul ca, totusi, pilotul a reusit sa aterizeze in Muntii Apuseni salvand cinci vieti este o reusita extraordinara. 

Adrian Iovan a ramas prins intre fiarele avionului prabusit, fiind grav ranit. Autoritatile au anuntat initial doar ca una dintre victimele accidentului a decedat si ca aceasta este un barbat, fara a confirma identitatea acestuia. Echipele de salvare au ajuns cu greu la locul accidentului, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a intunericului, dar si a dificultatii in a identifica pozitia exacta a avionului prabusit. Cei cinci pasageri, Adrian Iovan si copilotul sau au fost gasiti de padurari. 

CITESTE SI: Ieri prieteni, azi dusmani 

Fosta sotie a pilotului, creatoarea de moda Romanita Iovan, a aflat de la reporteri ca Adrian Iovan era cel ce pilota avionul prabusit. Ea a declarat ulterior ca a incercat sa ia legatura telefonic cu acesta, insa fara succes. La acel moment, vestea mortii lui Adrian Iovan nu era confirmata.

Romanita si Adrian Iovan s-au cunoscut in timpul unui zbor si au impreuna un fiu, Albert. Acesta este pasionat de aviatie, mostenindu-l pe tatal sau. In urma cu doua luni, Adrian Iovan si-a pierdut tatal.

CITESTE SI: La un pas de moarte

Adrian Iovan avea o experienta de peste 16.000 de ore de zbor, adunate in peste 30 de ani de cariera. A pilotat pentru Tarom si Blue Air, iar dupa pensionare a inceput sa predea cursuri la Scoala de Piloti si zbura pe avioane de mici dimensiuni, cum este cazul celui prabusit pe 20 ianuarie, in Muntii Apuseni. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului