Showbiz

#nelu ploiesteanu #showbiz #lucian mandruta #vedete intern #vedete extern

Adio, dar raman cu tine! 5 vedete care s-au intors spasite la neveste

Sa inseli nu pare prea greu, judecand dupa numeroasele scandaluri din showbiz. Mai dificil este sa iti recunosti vina si sa iti ceri iertare de la persoana pe care ai tradat-o. Iata cateva dintre vedetele care au calcat stramb, dar care s-au intors spasite la sotii.

"Nu sunt nici primul, nici ultimul cu amanta"


Sursa foto: expresspress.ro

42 de ani a durat casnicia lui Nelu Ploiesteanu cu Elena. Ultimii 13 insa a fost nevoita sa isi imparta sotul cu o femeie cu 27 de ani mai tanara decat ea. Satula de escapadele amoroase ale interpretului, Elena Ploiesteanu il ameninta cu divortul. "De 13 ani sunt terminata din cauza acestei femei. A tinut-o in chirie, iar acum doua luni i-a luat apartament cu doua camere in Colentina", a spus femeia pentru click.ro.

Artistul spera insa sa obtina clementa sotiei. "Nu vreau sa se intample asta. De ce sa divortez duaă atatia ani? Nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie. Sper ca nevasta-mea sa se razgandeasca si sa nu porneasca procesul! N-as rezista fara ea. Nu sunt nici primul, nici ultimul cu amanta. Poate nevasta-mea va intelege aventurile, doar vin acasa pana la urma", le-a declarat Nelu Ploiesteanu reporterilor de la libertatea.ro.

CITESTE SI: CNN recomaanda vacantele in Romania!

Vedetele si secretelor lor din dormitor

Cornel Palade, iertat pentru aventura

Sursa foto: perfecte.ro

Pe bec a calcat anul trecut si Cornel Palade. Iuliana, sotia lui, a aflat ca barbatul o insala cu o femeie de aceeasi varsta cu fiica lor. Dupa ce si-a cerut iertare in genunchi si i-a promis sotiei ca se va cuminti si nu va mai petrece noptile departe de casa, Iuliana a decis sa ii mai acorde o sansa. "Am discutat problema la rece. Nu e un capat de tara, asa ca am decis sa nu divortam. Acum, cel mai important pentru noi e fata noastra, pe care vrem sa o vedem linistita. I-am spus ca ea trebuie sa-l iubească pe tatal ei asa cum este, pentru ca si el, la randu-i, o adora", a declarat Iuliana Palade pentru libertatea.ro.

Lucian Mandruta si-a cerut scuze in direct la TV


Sursa foto: realitatea.net

Surprins de paparazzi cu amanta, prezentatorul TV Lucian Mandruta a aparut la postul de televiziune Antena 1 si si-a cerut public scuze sotiei si copiilor. Ulterior, cei doi soti au plecat in vacanta din Caraibe, acolo unde se pare ca au lamurit situatia reusind sa isi salveze casnicia.
 

Arnold Schwarzenegger, inapoi la sotia de care divortase


Sursa foto: it.wikipedia.org

Arnold Schwarzenegger a divortat atunci cand s-a aflat ca are un copil cu una dintre menajerele sale. Maria Shriver nu a mai putut trece cu vederea tradarile a caror victima a fost pe perioada mariajului cu Schwarzenegger. Cu toate acestea, dragostea a invins, iar cele doua vedete, care au patru copii, si-au mai acordat o sansa si s-au impacat.

Keith Urban s-a intors spasit la Nicole Kidman

Sursa foto: elive.com.ua

Actrita Nicole Kidman a suferit o depresie puternica atunci cand a aflat ca sotul sau, cantaretul country Keith Urban, a inselat-o cu modelul Amanda Wyatt. Toti fanii cuplului au crezut ca nu mai au nicio sansa de impacare, insa artistul si-a recunoscut vina, iar Nicole l-a iertat. Cuplul a trecut din nou printr-o perioada dificila la inceputul acestui an si tot din cauza unor presupuse infidelitati ale cantaretului. Insa se pare ca si de data aceasta actrita a fost ingaduitoare.

Sursa foto: salon.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare