Showbiz

# prigoana slab # prigoana gras # slabire vedete #cura de clabire #silviu prigoana

Adevarul despre slabirea miraculoasa a lui Silviu Prigoana

Silviu Prigoana a socat in urma cu cateva luni cand a aparut in public cu cateva zeci de kilograme mai slab. Transformarea miraculoasa nu i s-a datorat insa unei diete speciale sau vreunei operatii, dupa cum a marturisit insusi fostul sot al Adrianei Bahmuteanu.

A slabit 40 de kilograme si a renuntat la mustata, iar acum este de nerecunoscut. Omul de afaceri sustine ca schimbarile din ulrimul timp se datoreaza noii sale iubite, Mihaela Botezatu, dar si unor probleme cu dantura, care l-au "ajutat" sa piarda in greutate. Desi recunoaste ca l-a tentat operatia de micsorare a stomacului, el sustine ca starea de sanatate l-a tinut departe de masa de operatii. 

"Când ai dublu greutăţii normale, atunci se pune problema unei asfel de intervenţii chirurgicale. Eu nu am fost dublu, nu am ajuns niciodată aşa. Slăbitul mi s-a tras de la operaţiile pe care le-am avut la dantură. Când s-a pus problema acum vreo trei ani, am discutat cu cardiologul meu. Medicul mi-a spus că, cu mare drag îmi ia banii, că îi plac banii mei, dar că există repercursiuni", a explicat Silviu Prigoană la emisiunea "Refresh" by Oana Turcu de la Antena Stars.

Foto Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare