Showbiz

# cocos jr #nunta vedete #relatii vedete #alin cocos #gina pistol

Adevaratul motiv al despartirii Ginei Pistol de Cocos Jr

Desi pareau un cuplu solid si apropiatii asteptau sa sune clopotele de nunta, Gina Postol si Alin Cocos Jr s-au despartit. Separarea a venit ca o urmare fireasca a faptului ca oartenerii isi doreau lucruri total diferite de la relatie, iar mai mult fiul cunoscutului om de afaceri Dorin Cocos a inceput sa se afiseze in compania unor domnisoare frumoase, dar nicidecum oficiale. 

"De mult timp, intre Gina si Alin a intervenit o raceala. Nu au mai iesit nici in public decat la concertul Deliei, atunci cand au mai incercat o reconciliere dupa aparitia lui Alin in compania unei femei foarte frumoase doua zile la rand. In rest, au fost numai separati, ea - cu emisiunea pe care o prezinta, el - cu afacerile. In plus, si cand erau vazuti impreuna, dadeau impresia ca sunt suparati si se tot certau. Era evident ca nu se mai inteleg, mai ales ca el nu dorea sa se insoare si nici sa stea in casa cu blondina zi de zi, ci fiecare la casa lui. Toate acestea au dus, cum era si firesc, la despartire”, au dezvaluit apropiatii cuplului pentru wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului