Showbiz

# a nascut andreea balan #copii vedete #andreea balan

A nascut Andreea Balan! Primele imagini cu Ella si primele declaratii!

Andreea Balan si actorul George Burcea au devenit astazi parinti. Cantareata a adus-o pe lume pe micuta Ella, iar cele doua se simt foarte bine. Intreaga familie este foarte entuziasmata, iar fericitii parinti au publicat deja pe Facebook primele imagini cu micuta.

 

Tatăl Andreei Bălan  a oferit primele declaraţii, după ce s-a născut nepoţica sa, declarându-se cel mai fericit bunic. "Sunt cel mai fericit bunic, sunt extrem de emoţionat. Le doresc sănătate şi tot binele din lume", a declarat tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, pentru wowbiz.ro. 

Vedeta a nascut la o clinica privata o fetita sanatoasa, de 3,245 kg si 49cm. Ella Maya, cum se va numi micuta, a primit nota 10 la nastere.  „Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea”, a spus Andreea Balan. 

Si taticul George Burcea a postat o imagine asemanatoare. El nu a uitat sa-i multumeasca iubitei sale pentru minunea pe care o vor lua acasa peste trei zile. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului