Showbiz

#vedete intern #vedete extern #competite vedete #mihaela radulescu #catalin botezatu #anda adam

8 vedete care nu suporta sa lucreze impreuna. Iata ce le tine la distanta!

Ca soarecele si pisica. Asa se inteleg multe dintre vedetele de la noi, si din acest motiv refuza sa lucreze impreuna, chiar daca la mijloc sunt sume importante de bani. Iata care sunt cele mai mari rivalitati din showbizul autohton.

Anda Adam si Bianca Dragusanu


Sursa foto: enational.ro

Nimic nu poate sa le impace sau, cel putin, sa le faca se se suporte una pe cealalta pe cele doua dive, Anda Adam si Bianca Dragusanu. Rivalitatea lor a pornit, cum altfel, decat de la un barbat, nimeni altul decat Victor Slav, cel cu care cantareata a fost impreuna vreme de sase ani si care a parasit-o pentru un mariaj de cateva luni cu fotomodelul. Rivalitatea dintre Anda si Bianca a atins cote maxime recent, cand cea dintai a refuzat reinnoirea contractului pentru juriul emisiunii "Splash! Vedete la apa!", in valoare de 30.000 de euro.

CITESTE SI:

Celebritati care au renuntat la fite: poarta haine de la taraba, fac piata, repara televizoare
Ilie Nastase, dator-vandut fostei neveste. Iata ce suma colosala trebuie sa ii dea


Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu

Sursa foto: antenastars.ro

Tot Bianca Dragusanu poarta vina unui alt esec in materie de prezentare de emisiuni. Potrivit libertatea.ro, la inceputul acestui an, Bianca si Catalin Botezatu au refuzat sa prezinte impreuna o emisiune despre moda, la Antena 1, chiar daca salariul era de cateva zeci de mii de euro. Bianca s-a temut ca noul contract ar obliga-o sa-si expuna detaliile vietii cu Victor in emisiunile tabloide ale postului, iar designerul a refuzat colaborarea cu fosta iubita motivand ca la ultima emisiune la care au lucrat nu s-au inteles la filmari.

Mihaela Radulescu si Andreea Marin

Sursa foto: paginademedia.ro

Divele Mihaela Radulescu si Andreea Marin, rivale atat in viata personala, cat si in cea profesionala, fusesera ofertate anul trecut pentru a prezenta emisiuni la TVR 1. Cele doua, au declarat atunci surse pentru spynews.ro, au impus conditii clare: sa nu fie nevoite sa apara una in emisiunea celeilalte, Mihaela sa aiba salariul mai mare ca al Andreei si sa nu fie invitate in nicio alta emisiune a postului impreuna. Ca sa evite complicatiile, se pare, sefii televiziunii nationale au angajat-o doar pe Andreea Marin, care intre timp a renuntat la emisiune.

Alex Velea si Florin Petrescu (Axinte)

Sursa foto: libertatea.ro

Insa nu doar dragostea e motiv de rivalitate, ci de multe ori chiar si banii. Asa au ajuns Alex Velea si Florin Petrescu, alias Axinte, organizator de evenimente, sa nu se mai tolereze reciproc. Alex a refuzat chiar sa mai urce pe scena unui spectacol din Oradea, pentru ca nu isi primise onorarii restante in valoare de 5.000 de euro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare