Showbiz

#showbiz #stiri vedete #asemanari vedete #vedete intern

7 vedete care seamana atat de mult incat le confunzi!

Le vedem aproape zilnic la televizor, dar nu ne-am fi gandit niciodata ca seamana atat de mult. Iata 7 vedete care seamana izbitor, desi nu sunt rude.

Delia Matache si Laura Cosoi

La prima vedere, Laura Cosoi si Delia Matache par a fi gemene. Parul blond, ochii albastri si zambetul stralucitor sunt doar cateva dintre trasaturile comune ale celor doua. Ar fi interesant un schimb de roluri, in care Delia sa joace in filme si Laura sa urce pe scena.

Andreea Marin si Lavinia Parva

Lavinia Parva, actuala iubita a lui Stefan Banica, seamana izbitor cu fosta lui sotie, Andreea Marin. Singura diferenta notabila dintre cele doua este varsta. Probabil ca Stefan Banica a vrut o varianta mai tanara a Andreei. In rest, ochii, fruntea, atitudinea, chiar si gropitele din obrajii celor doua sunt aproape copii fidele.

Bianca Dragusanu si Anda Adam

Chiar daca au fost rivale in lupta pentru inima lui Victor Slav, cele doua vedete isi copiaza una alteia stilul. Isi fac aceeasi coafura, se imbraca la fel, ba chiar isi pun poze asemanatoare pe Facebook. Pana si operatiile estetice par sa fie facute la acelasi doctor, la cat de mult seamana intre ele.

Iulia Vantur si Lora

Iulia Vantur ar putea oricand sa-i fie dublura cantaretei Lora in videoclipuri. Cele doua blonde superbe seamana atat de mult, incat lumea observa cu greu diferenta, mai ales ca au si stiluri apropiate.

Emma Roberts si Emma Watson

Vedetele de la noi nu sunt singurele care au sosii in showbizz. In strainatate se gasesc destule cazuri in care vedetele seamana intre ele. Un bun exemplu este asemanarea dintre Emma Roberts si Emma Watson care se deosebesc cu greu cand sunt una langa cealalta.

Selena Gomez si Vanessa Hudgens

Cele doua vedete Disney par a fi surori la cat de bine seamana. Mai mult, faptul ca ies impreuna si ca joaca in aceleasi filme le face si mai greu de diferentiat.

 

Ian Somerhalder si Chase Crawford

 

Nu doar fetele sunt "gemene", ci uneori si baietii isi gasesc cate un tiz. Ian Somerhalder, actorul din „The Vampire Diaries” ar putea face schimb de roluri cu Chase Crawford, cuceritorul Nate din "Gossip Girl", si nimeni nu si-ar da seama. Cei doi actori seamana atat de bine, incat daca nu ar fi barba, ar trebui sa-i privesti foarte atent ca sa le observi diferentele.

CITESTE SI: 5 vedete in razboi cu "fostii"! Ce jigniri oribile le aduc

Fiu de supervedete, muncitor de rand intr-o cafenea

Sa fie acest roman viitorul Mister World?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare