Showbiz

#andreea balan #showbiz #vedete intern #kate middleton paparazzi # poze intime vedete

5 vedete surprinse in ipostaze rusinoase

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a aparut cu posteriorul la vedere intr-o fotografie din publicatia germana Bild. De-a lungul timpului, mai multe vedete au aparut in ipostaze indecente in diferite publicatii. Iata 5 dintre cele care au aratat mai mult decat trebuia.

Andreea Balan

Cantareata are un corp de invidiat si nu se sfieste sa il arate. In perioada in care inca era iubita lui Keo, Andreea Balan a fost surprinsa de paparazzi de la Spy in timp ce ii arata posteriorul pe jumatate dezgolit, in vazul lumii de pe plaja.

Nicoleta Luciu

Chilotii Nicoletei au devenit principala tinta a paparazzilor atunci cand se pregatea sa coboare din masina sotului ei, la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav. Spatiul prea mic din masina si rochita prea scurta i-au dat batai de cap actritei, care nu a reusit sa evite situatia rusinoasa.

Eva Longoria

Nu doar vedetele de la noi reusesc sa atraga atentia prin ipostazele rusinoase in care apar. Starurile de la Hollywood isi arata de multe ori, voit sau nu, partile intime in public. Este cazul si Evei Longoria care, la Festivalul de Film de la Cannes din 2013 a facut greseala de a nu purta lenjerie intima. In momentul in care si-a ridicat rochia sa urce o treapta, vedeta si-a expus accidental partile intime, spre deliciul paparazzilor care nu au ratat momentul.

Emma Watson

Decizia de a alerga intr-o rochita nu a fost cea mai inspirata pentru actrita de la Hollywood. Ajutati de vant, paparazzi au putut surprinde o imagine cu lenjeria intima a Emmei si pana ca actrita sa-si dea seama de intamplare, momentul era deja imortalizat.

Katy Perry

Aflata la piscina, cantareata a avut parte de un moment neplacut. Apa i-a tras costumul de baie in jos, moment in care intregul posterior al vedetei a putut fi admirat de catre toti cei care se relaxau la piscina, dar si de catre paparazzi, care nu au ratat sansa de a face fotografii.  

CITESTE SI: La ce boli esti expus in functie de data nasterii 

10 cupluri de vedete "blestemate"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului