Showbiz

#showbiz #vedete intern #radu mazare #irinel columbeanu #iulia albu # vedete excentrice

5 vedete excentrice. Barbati cu poseta de dama si doamne cu cai drept accesoriu

Fie ca vor sa epateze, fie ca asa este personalitatea lor puternica, unele vedete din spatiul mioritic reusesc sa socheze adesea cu aparitiile lor publice. De la piese vestimentare inedite, pana la accesorii dintre cele mai neobisnuite, iata cinci vedete autohtone iesite din tipare.

Irinel Columbeanu, milionarul cu poseta roz


Sursa foto: spynews.ro

Aflat mereu in cautare de ceva nou, fie ca e vorba despre tinute sau despre domnisoare focoase, Irinel Columbeanu socheaza din nou. Paparazzii spynews.ro l-au fotografiat zilele trecute purtand un costum clasic, accesorizat insa cu o poseta roz!


Sursa foto: revistaciao.ro

N-ar fi greu de crezut cata vreme milionarul a mai facut furori cu tinutele sale si acum cativa ani, cand obisnuia sa apara in public cu haine foarte colorate, supradimensionate sau care semanau mai degraba a pijamale.

CITESTE SI:

Iulia Vantur si-a schimbat iubitul indian cu unul mult mai tanar
Victor Slav si Bianca Dragusanu, din nou impreuna!
Oana Zavoranu, atac murdar! Pepe si Maruta, luati in colimator

Iulia Albu, designerul in chip si fel

Sursa foto: eva.ro

Sunt deja de notorietate tinutele Iuliei Albu, care reuseste uneori sa isi sperie chiar si cei mai infocati fani. Designerul a anuntat ca este adepta stilului flapper, specific anilor '20, si care se reflecta atat in vestimentatie, cat si in machiaj, scotand practic la suprafata latura rebela a Iuliei.

Sursa foto: libertatea.ro

Insa, nu doar felul in care se imbraca atrage atentia. Iulia Albu a facut furori anul trecut, reusind sa ramana in memoria publicului dupa ce a aparut la evenimente mondene cu o gaina in loc de animal de companie. "Este o gaina cu pedigree, mai precis un cochin pitic si se numeste Chateau LouLou de la Fraise", a marturisit foarte incantata de achizitie Iulia Albu.

Sursa foto: eva.ro

Nu a trecut mult, insa, si designerul a dat gaina pitica pe un cal negru. La o petrecere mondena ea a venit calare pe un armasar.

Radu Mazare, edilul cu o mie de fete

Sursa foto: adevarul.ro

Dar tara noastra are si primari excentrici. Sau cel putin unul, cu siguranta. Nimeni altul decat Radu Mazare, celebrul edil al Constantei, care stie cum sa uimeasca la fiecare aparitie.


Sursa foto:adevarul.ro

Gladiator spartan, toreador, sultan sau sef de trib sunt doar cateva dintre ipostazele lui Radu Mazare care i-au lasat pe multi cu gura cascata. Insa cel mai faimos costum purtat de el si cel mai controversat a fost cel cu insemnele naziste, care i-a adus multe reactii negative in presa din intreaga lume.


Sursa foto: adevarul.ro

Mircea Solcanu, prezentatorul fistichiu

Sursa foto: unica.ro

Printre vedetele care au socat adesea se numara si Mircea Solcanu. Extravagantul prezentator TV a aparut nu o data in tinute fistichii, surprinzatoare. La un eveniment monden, spre exemplu, Solcanu a venit imbracat in sacou si cu o fusta lunga neagra.

rsa foto: agentiadepresamondena.com

Wanda, DJ in pijamale


Sursa foto: unica.ro

Dezinvolta din fire, DJ Wanda a tinut cu tot dinadinsul sa socheze la un eveniment monden atunci cand a aparut imbracata intr-o pijama si in papuci
de casa din plus. Dar la toate acestea n-a uitat sa asorteze o geanta-plic, de seara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare