Showbiz

#barack obama #horia brenciu #pepe #showbiz #vedete intern #vedete extern #vedete rivale

5 vedete, dusmani de moarte! Iata motivele pentru care sunt rivali

Actorul Orlando Bloom a incercat sa il loveasca pe cantaretul Justin Bieber intr-un club din Ibiza, Spania. Cel mai probabil, incidentul s-a produs  din cauza unei presupuse aventuri pe care cantaretul canadian a avut-o cu Miranda Kerr, fosta sotie a lui Orlando. Altercatia dintre cei doi ii plaseaza in randul rivalilor din showbizul international. Iata si alte exemple de dusmani celebri din ultima vreme.

 

1. Pepe si Oana Zavoranu

Se spune ca de la dragoste la ura este doar un pas, iar situatia dintre Oana si fostul ei sot exemplifica zicala. Dupa o poveste de iubire ca in filme si o casnicie de 7 ani, cei doi au divortat in 2011, dupa ce cantaretul a aflat ca sotia sa l-a inselat. Dupa divort, Pepe nu a vrut sa mai auda de Oana si chiar a dat-o in judecata pentru ca l-a numit “tigan” si “homosexual”. Scandalul dintre cei doi tine prima pagina a tabloidelor si astazi, dupa ce Oana, vizibil deranjata de casatoria dintre Pepe si Raluca, l-a acuzat pe fostul sot ca a batut-o si ca are un copil cu o stripteuza.

Situatia nu difera nici cand vine vorba despre activitate profesionala.  Dupa ce l-a acuzat de vrute si nevrute pe la toate posturile TV, inclusiv la cel la care Pepe este angajat, Oana este in negocieri cu mai marii televiziunii din Baneasa pentru a pune mana pe o emisiune. Ar putea fi chiar Splash! sau Next Star, la care Pepe lucreaza.

CITESTE SI:

"Vocea Romaniei", sarut pasional cu amanta
Duelul divelor. Andreea Marin si Mihaela Radulescu revin in televiziune
Iti descrii dramele pe retelele sociale? Iata de ce nu ar trebui sa mai faci asta!

2. Stefan Banica si Horia Brenciu

Intre cei doi exista o rivalitate mai veche din cauza concurentei pe plan muzical. Multa lume se astepta ca aceasta sa inceteze odata cu colaborarea lor de la Antena 1. Se pare, insa, ca nici in fata camerelor de filmat Horia Brenciu si Stefan Banica nu inceteaza sa se atace reciproc.  O sursa a dezvaluit ca Brenciu i-a spus unui concurent ca ii poate oferi spectacole la Romexpo, spre deosebire de celalalt jurat, care canta doar la Sala Palatului. In replica, Banica a raspuns ca el nu canta doua piese proprii si 20 de coveruri, moment in care publicul a izbucnit in ras.

3. Donald Trump si Barack Obama

Cunoscut in Statele Unite ale Americii ca un impatimit al politicii, miliardarul Donald Trump l-a acuzat pe presedintele Obama ca nu este cetatean american, in ciuda faptului ca oficialii de la Casa Alba au publicat o copie a certificatului de nastere al presedintelui american.


4. Charlie Sheen si Chuck Loree

Rivalitatea dintre cei doi a inceput in 2011, cand actorul abia iesise de la dezintoxicare. Desi Chuck Loree era producatorul serialului in care Charlie avea rolul principal, excentricul actor nu s-a abtinut sa il atace in privinta orientarii religioase si chiar a modului in care traieste. Imediat dupa acuzatii, Charlie Sheen a fost concediat, iar cei doi nu isi vorbesc nici in ziua de azi.


5. Tara Reid si Lindsay Lohan

In ciuda numeroaselor lucruri pe care le au in comun, cele doua actrite nu se inteleg prea bine.  Tara a declarat despre Lindsay ca este o betiva, care nu ar trebui sa aiba voie sa conduca, dar i-a trimis apoi un mesaj pe Twitter in care ii spunea ca rivalitatea dintre ele a luat sfarsit si ii ura sa treaca cu bine peste dezintoxicare.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare